(Poistunut julkaisusta)

Tekstiilihuoltajia Turkuun Lindström Oy
Lindström Oy/ Turku

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2020

Etsitkö kivaa keikkatyötä kenties opiskelujesi oheen tai muuten elämäntilanteeseesi sopien? Etsimme Turkuun Lindströmin palvelukeskuksiin tekstiilihuoltajia keikkatyöhön.

Tekstiilinhuoltajana työhösi kuuluvat mm. pyykkien lajittelu, pesu, viimeistely ja pakkaus. Et tarvitse aikaisempaa työkokemusta tai alan koulutusta, tärkeämpää on positiivinen asenne ja halu oppia uutta. Työtyytyväisyyteen vahvasti panostavassa yrityksessä sinun on mukava tehdä keikkavuorosi ja työpäiväsi sujuvat kivan työporukan kanssa kuin itsestään! Työtehtäviisi saat työpaikkakohtaisesti perehdytyksen.

Keikkatyöntekijänä sinun on mahdollisuus ottaa vastaan tarjottuja vuoroja tai kieltäytyä vuorosta kohteliaasti. Tarjolla on vuoroja ma-la ja vuorot sijoittuvat klo 6-23 väliselle ajalle. Työvuorot tiedetään pääsääntöisesti viikko kerrallaan ja työpäivän pituus on yleensä 8 t. Ajoittain mahdollisuus on myös yötyöhön. Tehdystä työstäsi maksetaan aina TES:n mukainen palkka!

Menestyminen työssä edellyttää täysi-ikäisyyttä, suomen kielen taitoa ja hyvää fyysistä kuntoa. Pesulatyö ei sovi allergikoille.

Jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi alla olevasta linkistä.