(Poistunut julkaisusta)

Tekstiilihuoltajia kesätyöhön
Comforta Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

Haemme kesätyöntekijöitä tekstiilihuoltajien vuosilomien sijaisiksi Comfortan Mäntsälän palvelukeskukseen. Tekstiilihuoltajan työtehtäviin kuuluvat pyykin vastaanotto, lajittelu, mankelointi ja pakkaaminen. Tekstiilihuoltajana olet mukana merkittävässä osassa palveluketjua, jonka tärkein tehtävä on huolehtia yritysasiakkaidemme laadukkaista tekstiileistä.

Comforta työpaikkana

Tulet saamaan meiltä mukavan työpaikan osana tekstiilihuoltajatiimiämme. Meillä on tiimissä vahva tekemisen meininki, mutta hyvä huumori, sopiva kilpailuhenkisyys ja rento ilmapiiri tuovat työpäiviin mukavasti virtaa. Teemme työtä tuloksellisesti, palvelualttiisti, innostuneesti ja yhteen hiileen puhaltaen.

Menestymisen edellytykset

Toivomme sinun olevan oma-aloitteinen, itsenäiseen työhön kykenevä ja halukas oppimaan uusia asioita. Sinulla on loistavat ryhmätyötaidot ja tartut töihin aktiivisesti. Aikaisempaa kokemusta alalta ei vaadita, koska annamme tehtävään kattavan perehdytyksen ja tukenasi on mukava tiimi koko kesän ajan. Työtehtävä ei sovi allergikoille tekstiilien käsittelyn vuoksi. Työssä pärjäämisessä auttaa hyvä fyysinen kunto, sillä työ on seisomatyötä. Työturvallisuuden vuoksi hakijalta edellytetään lisäksi sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle rehdin kesätyöpaikan mukavassa työporukassa ja vastuullisesti toimivassa suomalaisessa yrityksessä. Työ on 2-vuorotyötä sisältäen myös viikonloppuvuoroja. Yövuorojen tekeminen on mahdollista, erikseen sovittaessa. Kesätyö alkaa sovitusti maalis-kesäkuussa ja päättyy elo-syyskuussa. Mahdollisuus myös työsuhteen jatkamiseen kesäkauden jälkeen. Emme palkkaa kesätyöntekijöitä alle kahden kuukauden työsuhteisiin. Edellytämme hakijoilta vähintään 17 vuoden ikää.

Tarjoamme sekä 40h/vko kokoaikaisia sopimuksia että 24h-40h/vko osa-aikaisia sopimuksia. Toivomme, että ilmoitat hakemuslomakkeessa toiveesi työtunneista. Palkkaus määräytyy alan TES:n mukaan. Työt alkavat sovitusti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antavat palveluesimiehet Jonna Mäntynen (jonna.mantynen@lindstromgroup.com) ja Aija Häkkinen (aija.hakkinen@lindstromgroup.com), puh. 040 730 1540. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten haethan tehtävää sähköisen hakulomakkeemme kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 27.2.2020.