(Poistunut julkaisusta)

Tekstiilihuoltajia Jyväskylään
Lindström Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2019

Etsitkö kivaa keikkatyötä kenties opiskelujesi oheen tai muuten elämäntilanteeseesi sopien? Etsimme Jyväskylän alueelle Lindströmin palvelukeskukseen tekstiilihuoltajia keikkatyöhön. Työt alkavat sovittaessa, kuitenkin viimeistään tammikuun alussa!

Tekstiilinhuoltajana työhösi kuuluvat mm. lajittelu, pesu, viimeistely ja pakkaus. Et tarvitse aikaisempaa työkokemusta tai alan koulutusta, tärkeämpää on positiivinen asenne ja halu oppia uutta. Työtyytyväisyyteen vahvasti panostavassa yrityksessä sinun on mukava tehdä keikkavuorosi ja työpäiväsi sujuvat kivan työporukan kanssa kuin itsestään! Työtehtäviisi saat työpaikkakohtaisesti perehdytyksen.

Keikkatyöntekijänä sinun on mahdollisuus ottaa vastaan tarjottuja vuoroja tai kieltäytyä vuorosta kohteliaasti. Tarjolla on vuoroja ma-la ja vuorot sijoittuvat klo 6-23 väliselle ajalle. Ajoittain mahdollisuus on myös yötyöhön. Tehdystä työstäsi maksetaan aina TES:n mukainen palkka!

Menestyminen työssä edellyttää täysi-ikäisyyttä, suomen kielen taitoa ja hyvää fyysistä kuntoa. Pesulatyö ei sovi allergikoille.

Jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi heti alla olevasta linkistä. Haastattelut ja valinnat aloitetaan jo hakuaikana.