(Poistunut julkaisusta)

Tekstiilihuollon palveluesimies
Lännen Tekstiilihuolto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2018
Lännen Tekstiilihuolto Oy
Lännen Tekstiilihuolto Oy on täydellistä tekstiilihuoltopalvelua tarjoava Turun kaupungin,
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin, Satakunnan sairaanhoitopiirin ja Porin kaupungin omistama osakeyhtiö.
Toimipaikat ovat Turussa ja Porissa.
Toimenkuva
Lännen tekstiilihuolto Oy etsii palveluesimiestä vakituiseen työsuhteeseen Turun Artukaisissa sijaitsevaan toimipisteeseen. Työtä tehdään vuoroviikoin aamu - ja iltavuoroissa. Toimit työnjohtajana oman vuorosi työntekijöille sekä olet vastuussa koko vuoron toiminnasta.
Odotamme sinulta
Olet toiminut esimiestehtävissä aiemminkin ja osaat johtaa erilaisia ihmisiä. Kannat vastuusi ja ratkot mahdollisia ongelmatilanteita sujuvasti. Olet työssäsi määrätietoinen sekä innostava johtamisotteeltasi. Sinulla voi olla kokemusta pesulatyöstä tai alaan kuuluva tekstiilituntemus mutta se ei ole välttämätöntä. Kommunikoit sujuvasti englanniksi niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Saksankielentaito on eduksi. Tehtävässä vaaditaan Office-ohjelmien sujuvaa käyttöä.
Koulutus ja työkokemus
Sinulla voi olla esimerkiksi alempi korkeakoulututkinto tai muu vastaava alalle soveltuva koulutus. Kokemus työnjohdosta tai vastaavasta työympäristöstä lasketaan eduksesi.
Muut tiedot
Työsopimus solmitaan työntekijän ja asiakasyrityksen välille. Työn alkamisajankohta sopimuksen mukaan.

Jätä sähköinen hakemuksesi palkkatoiveineen sivulle vmp.fi. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuajan kuluessa. Lisätietoja paikasta antaa Sari Europaeus/050-4677729 tai sari.europaeus@vmp.fi.
Kesto
Vakituinen
Lisätietoja
Sari Europaeus, sari.europaeus@vmp.fi, 050 4677729
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 26.10.2018 mennessä.