(Poistunut julkaisusta)

Teknologiatoimittaja
Helsingin Sanomat

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2020

Helsingin Sanomat hakee hakee vakituiseen työsuhteeseen talouden ja politiikan toimitukseen Helsinkiin teknologiatoimittajaa.

Tehtävässä kirjoitat uutisia, reportaaseja, vertailuja ja kolumneja kuluttajateknologiasta sekä siihen liittyvistä yrityksistä, ilmiöistä ja ihmisistä. Perehdyt myös yritysten teknologiseen muutokseen ja tulevaisuuden innovaatioihin. Arvioit teknologiaa ja selvität yhdessä HS:n muiden teknologiaan perehtyneiden toimittajien kanssa, miten maailma huomenna toimii. Esiinnyt juttujen kirjoittamisen lisäksi esimerkiksi podcasteissa, sosiaalisessa mediassa tai videolla.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on vankka kokemus teknologiasta ja todennettuja näyttöjä menestyksekkäästä teknologiajournalismista. Etsimme ihmistä, joka pystyy kirjoittamaan uutisia ja analyysejä teknologiayritysten julkistuksista tai reportaaseja ja ilmiöjuttuja yritysten ja yliopistojen tutkimuslaboratorioissa vielä muhivista keksinnöistä.

Tehtävässä oleellista ovat uutistyön osaaminen ja featurekirjoittamisen taito. Edellytämme hakijalta näkemystä siitä, millaista sisältöä kansainvälistäkin keskustelua seuraava vaativa yleisö teknologiasta kaipaa.

Tarjoamme paikan Suomen johtavassa yhteiskunnallisen journalismin toimituksessa, joka panostaa talouteen.

Liitä hakemukseesi CV ja halutessasi työnäytteet ja linkit esimerkiksi sosiaaliseen mediaan. Jätä hakemuksesi viimeistään sunnuntaina 25.10. Voimme olla yhteydessä hakijoihin jo ennen hakuajan päättymistä. Lisätietoja tehtävästä antaa HS:n talouden ja politiikan toimituksen esimies Jussi Pullinen, puh 040-7408564, email jussi.pullinen@hs.fi.

Helsingin Sanomat on moninkertaisesti sisällöistään, digipalveluistaan ja markkinoinnistaan palkittu media, jolla on jo lähes 250 000 digistä maksavaa asiakasta. Verkossa ja paperilla julkaistavaan tuoteperheeseen kuuluvat myös Kuukausiliite, Nyt ja HS Paikalliset. Näillä ja muilla laadukkailla sisällöillä tavoitamme viikoittain yli kaksi miljoonaa suomalaista. Helsingin Sanomat on osa Sanoma Media Finlandia ja Sanoma-konsernia.