(Poistunut julkaisusta)

TEKNOLOGIASUUNNITTELIJA
Rocla Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2019

Etsimme Järvenpäähän Global Design Centeriin

TEKNOLOGIASUUNNITTELIJAA

Tehtäviisi tuotekehityksessä kuuluu sähkökäyttöisten ajoneuvojen tekninen määrittely, sähkö- ja ohjausjärjestelmäsuunnittelu, sekä yhteistyökumppanien työn ohjaaminen. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja toimit tärkeänä osana monialaista ja kansainvälistä projektitiimiä.

Toivomme sähkö- tai automaatioalan teknistä korkeakoulutusta, hyviä sosiaalisia taitoja sekä englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Kokemus ajoneuvotekniikasta, liikkuvista työkoneista tai sähköajoneuvoista sekä hydrauliikan, ohjelmoinnin ja sähkökäyttöjen ymmärrys katsotaan eduksi.

Pääset toteuttamaan trukkien digitalisaatiota kehityksen eturivissä ja osallistumaan Li-Ion-akkutekniikan ja automaattitrukkien kehitykseen. Voit itse vaikuttaa omaan työhösi ja kehittyä siinä omien taitojesi ja vastuunottokykysi mukaan. Tarjoamme lisäksi inspiroivan työyhteisön, ergonomiset ja viihtyisät työtilat, harrastusmahdollisuuksia sekä kätevän sijainnin vain 30 minuutin päässä Helsingistä hyvien yhteyksien varrella.

Ota yhteyttä! Kuulemme mielellämme sinusta ja osaamisestasi lisää. Lisätietoja tehtävästä antaa Design Manager Timo Heine, puh. 040-5387959.

Jätä hakemuksesi osoitteesta https://rekry.rocla.com. Täytämme tehtävän heti sopivan hakijan löydyttyä.