(Poistunut julkaisusta)

Teknologiapalveluiden johtaja
BDO Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2019

Haluatko olla rakentamassa palveluliiketoimintaamme globaalissa ympäristössä yhdessä muiden BDO:laisten kanssa?

Haemme kasvavaan joukkoomme Sinua

TEKNOLOGIAPALVELUIDEN JOHTAJA

Roolisi BDO:lla

Autamme asiakasorganisaatioitamme kehittämään tietohallintoaan sekä tietojärjestelmäympäristöjen turvallisuutta ja tehokkuutta kustannustehokkaasti ja liiketoimintalähtöisesti, toimialan tietoturvavaatimukset huomioiden. Vastaat BDO:n teknologiapalveluiden uusien palveluiden ja tuotteiden kehittämisestä. Olet aktiivisesti mukana jalkauttamassa strategiamme mukaisia teknologiapalveluita. Hyödynnät kansainvälisen BDO-verkoston osaamista ja luot toimivan verkoston keskeisissä BDO-maissa.

Vastaat lisäksi yhdessä BDO:n muiden palvelukokonaisuuksien vetäjien kanssa data-analytiikkaan ja ohjelmistorobotiikkaan liittyvien tuotteiden kehittämisestä neuvonantopalveluiden sisäisen toiminnan ja kokonaispalvelutarjooman kehittämiseksi.
Kasvatat teknologiapalveluiden tiimin tehokkaaksi asiantuntijatiimiksi, joka toimii tiiviissä yhteistyössä niin sisäisten kuin ulkoisten asiakkaiden kanssa.

Sinulta toivomme

  • soveltuvaa tutkintoa
  • usean vuoden kokemusta palveluliiketoiminnassa työskentelystä vaativassa asiantuntijaroolissa esim. järjestelmäkartoituksen, toimintamallien ja prosessien kehittämisen, hankehallinnan parista
  • näyttöjä ohjelmistorobotiikan hyödyntämisestä palvelutarjooman kehittämisessä
  • vahvaa ymmärrystä datan ja analytiikan hyödyntämisestä liiketoiminnan kehittämiseksi
  • johdat esimerkilläsi eli olet valmiina käärimään hihasi ja osallistumaan projektien läpivientiin tarvittaessa
  • aiempi kokemus esimiestyöskentelystä katsotaan eduksi
  • positiivista asennetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja
  • itsenäistä ja järjestelmällistä työotetta
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Muun kielitaidon katsomme eduksesi.
  • halua auttaa asiantuntijoitamme oman työsi kautta, ’’People helping people’’ -missiomme mukaisesti.

Tarjoamme sinulle

Teknologiapalveluiden johtajana olet avainasemassa luomassa uusia palveluita yhteistyössä monipuolisen asiakaskunnan, sisäisten toimijoiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Pääset jalkauttamaan palveluita ja näkemään konkreettisen asiakashyödyn.
Monipuolisen ja mielenkiintoisen työtehtävän lisäksi tarjoamme yksilöä arvostavan ja joustavan työympäristön. Meillä BDO:lla työntekijöidemme hyvinvointi on etusijalla, ja mahdollistamme työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisen kunkin tarpeet huomioiden. Henkilöstömme hyvinvointia tuemme tarjoamalla kattavat työsuhde-etuudet ja työterveyshuollon.

Työpisteesi sijaitsee viihtyisällä toimistollamme Helsingin Lauttasaaressa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Miten haen?

Hae työpaikkaa 19.11.2019 mennessä täyttämällä hakemus verkkosivuillamme. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan kandidaatin löytyessä. Huomioimme vain verkkosivujemme kautta jätetyt hakemukset.

Lisätietoja tehtävästä antaa: toimitusjohtaja Taneli Mustonen (puh 044 0333 263) pe 8.11.2019 klo 10-11.00 ja ke 13.11.2019 klo 13-14.00.