(Poistunut julkaisusta)

Teknologiapäällikkö
Alva-yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2020

Tunnetko intohimoa asiakkaiden tarpeiden ymmärtämiseen ja niiden täyttämiseen? Osaatko tunnistaa uusien tuotteiden/palveluiden/teknologioiden kaupallisen potentiaalin ja muokata niitä oikeaan suuntaan?

Pystytkö pitelemään useita lankoja samanaikaisesti käsissäsi ja hallinnoimaan laajaa projektisalkkua? Onko sinulla kokemusta laajojen ohjelmisto-/järjestelmähankkeiden läpiviennistä? Omaatko erinomaiset tiiminjohtamistaidot?

Mikäli vastasit kyllä, laita ihmeessä meille työhakemus, jossa kerrot itsestäsi ja vahvuuksistasi. Jos et ihan jokaiseen kysymykseen vastannut vahva kyllä, laita silti hakemus, mikäli sinulla on voimakas halu oppia ja kehittyä näillä osa-alueilla.

Haemme kehitysorientoitunutta vetäjää tiimille, jonka eri osa-alueiden huippuasiantuntijat ovat tukenasi. Työ edellyttää sujuvaa englannin ja suomen kielen taitoa sekä teknisten asioiden sujuvaa kirjallista ja suullista ilmaisukykyä.

Sinulla on tehtävään soveltuva alempi tai ylempi korkeakoulututkinto. Persoonana olet yhteistyökykyinen, joustava ja toimeen tarttuva tiimipelaaja yrityksemme sisäisten sidosryhmien ja yhteistyökumppaneidemme muodostamassa verkostossa.

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön, monipuolisen ja vastuullisen työnkuvan sekä mahdollisuuden hyödyntää osaamistasi tulevaisuuden digitaalisten palveluiden kehittämisessä.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa tietohallintopäällikkö Marko Metiäinen p. 040 531 9584 (to 9.7. klo 8-12 ja to 23.7. klo 8-12).

 

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoivomuksineen 31.7.2020 mennessä osoitteessa www.alva.fi/alva/tyopaikat. Tehtävään valitulta edellytetään hyväksytty terveystarkastus, joka sisältää huumetestauksen.