(Poistunut julkaisusta)

Teknologiapäällikkö mobiilitestaukseen
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2019

Haemme nyt Teknologiapäällikköä mobiilitestaukseen

Mobiiliverkon testaukseen tarvitaan lisävoimia varmistamaan mm. Elisan 5G tuotantovalmius vaativan aikataulun mukaisesti. Työ sisältää 5G testauksen lisäksi muiden mobiilitekniikoiden testausta, testaus- ja ohjeistuspalveluiden ostoa sekä laadukkaan testaustoiminnan johtamista. Lisäksi tehtävään kuuluu testaustoiminteen kehittäminen seuraavalle tasolle, yhdessä muun Elisan testaustiimin kanssa sekä testilaboratorion ylläpitoa.

Tehtävä sijoittuu Tuotannon Network Services -yksikköön, jossa liityt osaksi Access Implementation Support tiimiä. Tiimissä on loistava mahdollisuus työskennellä yhdessä muiden mobiili, kiinteä ja runkoverkko -osaajien kanssa.

Tiimin ohella tärkeimpiä yhteistyökumppaneita ovat laitevalmistajat sekä useat sidosryhmät Elisassa, joiden kanssa verkostoidumme aktiivisesti. Tehtävän menestyksellisen hoitamisen varmistamiseksi tehtävä sijoittuu Helsinkiin, mutta Elisalla etätyö on joustavaa ja työskentelet sieltä mistä se milloinkin tuntuu järkevimmältä

Millä taustalla tähän tehtävään voi tulla?

Tässä tehtävässä tehdään mobiiliverkon testausta Elisan testilaboratorioympäristössä joten tunnet mobiiliverkon teknologiat (2G-5G) ja niiden testauksen, omaat hyvät verkostoitumistaidot ja sinulla on mahdollisesti jo olemassa olevia verkostoja mobiiliverkkotoimittajien suuntaan.

Uusien mobiiliverkkoteknologioiden teoreettisen ymmärryksen lisäksi oma-aloitteinen ”Can do” -asenne on tehtävässä korvaamaton, niin itsenäisessä työskentelyssä kuin tiimi- ja virtuaalitiimityöskentelyssä.

Ensimmäinen vuosi tässä tehtävässä liittyy laajasti 5G-sidonnaisiin asioihin.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksen pian, aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Haastatteluja on suunniteltu pidettäväksi ke 26.6. ja to 27.6. 

Lisätietoja antaa esimies Jari Pyhältö, jari.pyhalto@elisa.fi.  

Tervetuloa joukkoomme!