(Poistunut julkaisusta)

Teknologiakonsultti
Tietokeskus Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2019

 

Panostamme konsulttipalveluihimme ja etsimme nyt kahta

TEKNOLOGIAKONSULTTIA

Konsulttipalveluissamme ydinosaamistamme ovat modernin IT-infrastruktuurin tekniikat, niiden käyttöönotto ja hyödyntäminen sekä IT-asiantuntijoiden osaamisen kehittäminen - eli pilvet ja moderni Microsoft-infra – kaikki parhaat jutut!

 

Mitä teemme:

Konsultoimme, sparraamme, auditoimme, valmennamme sekä toimitamme ainutlaatuisia ratkaisuja, jotka tuottavat asiakkaillemme aitoa lisäarvoa ja hyötyä. Kaikkea tekemistämme leimaavat erittäin kova osaaminen ja asiakaslähtöisyys. Tuotamme asiakkaillemme lisäarvoa infra- ja cloud -ratkaisuista. Hommia teemme intohimoisesti ja kovalla etunojalla!

Projektien lisäksi pidämme webinaareja, puhumme tapahtumissa ja valmennamme muita IT-asiantuntijoita kehittymään paremmiksi omilla osa-alueillaan. Projekteissa siirrämme aina omaa osaamistamme asiakkaallemme.


Mitä arvostamme:

Toivomme sinulta pitkää kokemusta IT-alalta ja oletkin ehkä jo valmis pilvipalveluiden osaaja. Tietenkään kaikkea ei tarvitse osata, suuri osa työtä on pysyä uusien tekniikoiden mukana ja oppia samalla muilta. Arvostamme enemmän tuoreimpia sertifikaatteja ja monipuolista taustaa kuin 90-luvun insinööritutkintoa. Sinulla mahdollisesti jo on MCSA/MCSE tai vastaava joltain osa-alueelta tai olet valmis sellaisen suorittamaan. Jos se insinööritutkinto kuitenkin löytyy niin kannattaahan se mainita.

Meillä olet osa tiimiä, saat vapautta, vastuuta ja haastavia tehtäviä, eikä monikaan päivä ole samanlainen. Työtä voit tehdä sieltä, mistä se kulloinkin on järkevää, mutta konttoripäivät viettäisit Turussa, Oulussa tai Helsingissä. Tiimisi on monipaikkakuntainen, joten modernit etätyöskentelytavat ovat käytössämme. Asiakkaasikin sijaitsevat ympäri Suomea, joten työ vaatii joskus matkustamista.


Etsimällämme henkilöllä on:

 • vahvaa näyttöä IT-asiantuntijana toimimisesta
 • valtava nälkä oppia uutta ja halu surfata korkeimman aallon harjalla
 • valmius matkustaa ainakin Suomessa
 • tavoitteellisuus ja asiakaslähtöisyys syvällä DNA:ssaan
 • sosiaalista pelisilmää
   

Jos koet olevasi yhden kapean sektorin osaaja - ole yhteydessä!
Jos koet olevasi moniottelija - ole yhteydessä!
Jos sinulla on syvää Windows -infra ja pilviosaamista – rimpauta heti!
Tai jos sinulla on verkko-, Citrix-, VMWare- tai vaikka AWS-osaamista tällä levelillä - tartu luuriin nyt!


Me tarjoamme:

 • vapautta ja vastuuta
 • kilpailukykyisen palkkamallin + edut
 • roolin todella kovassa asiantuntijatiimissä
 • nykyaikaiset työvälineet ja viihtyisät tilat

Me emme tarjoa:

Raskasta organisaatiorakennetta, turhia palavereita, tuntien leimaamista, 6 min lisäystä työaikaan ja muuta sellaista. 

 

Hae paikkaa välittömästi osoitteessa ura.tietokeskus.fi, vapaamuotoisen CV:n kera. Pesti täytetään heti kun löydämme tiimimme sopivan henkilön.