(Poistunut julkaisusta)

Teknologiakonsultti
Nordic Healthcare Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2018

Etsimme konsultteja kasvavaan tiimiimme. Teknologiakonsultointimme auttaa sosiaali- ja terveydenhuollon toimijoita hyödyntämään uutta teknologiaa toimintansa kehittämisessä. Emme pyri järjestelmätoimittajaksi, vaan toimimme asiakkaan tukena yhdessä valittujen järjestelmätoimittajien kanssa. Lähestymme digitalisaatiota vahvan sote palvelutuotannon osaamisen kautta. NHG on pitkään ollut omalla alallaan vahva toimija Suomessa, ja nyt digitalisaation korostuneen merkityksen myötä olemme laajentaneet tarjoamaamme myös teknologiakonsultointiin.

Etsimme tiimiimme osaajia kasvamaan sosiaali- ja terveydenhuollon digitalisaation konsulteiksi. Voit olla nuorempi tai kokeneempi asiantuntija, tarkka tehtävänimike ja palkkataso määräytyy kokemuksesi mukaisesti. Taustasi voi olla teknologian tai konsultoinnin parista, tärkeintä että sinulla on vahva palo olla vaikuttamassa sosiaali- ja terveydenhuollon toimialan muutokseen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Suomen- ja englannin kielen taitoa työkielinä
  • Vähintään kahden vuoden tehtävään soveltuvaa työkokemusta
  • Arvostamme kokemusta ja ymmärrystä tietojärjestelmähankkeista ja hankehallinnasta
  • Sosiaali- ja terveydenhuollon tietojärjestelmien tunteminen on etu, muttei edellytys.

Kiinnostuitko? lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si oheisella lomakkeella. Tuleva työpisteesi sijaitsee Lauttasaaressa Helsingissä, työskentelyn aloitusajankohta sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoija Tuomas Nuotio, 050-5261967, tuomas.nuotio@nhg.fi

Ympärillesi saat osaavat, innostuneet ja sitoutuneet kollegat! Projektitiimin jäsenenä pääset oppimaan ja kehittymään osaavien kollegoidesi kanssa. Nautimme haastavista ja kunnianhimoisista töistämme, mutta kunnioitamme myös vapaa-aikaa ja yksilöllisiä valintoja.