(Poistunut julkaisusta)

Teknologiakonsultti, Tietokeskus Finland Oy
Tietokeskus Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2019

Tietokeskus on suomalainen vuonna 1989 perustettu ICT-palveluyhtiö. Palvelemme pk-yrityssektorin ja julkishallinnon asiakkaita 300 ammattilaisen voimin. Ydinosaamistamme ovat modernin IT-infrastruktuurin tekniikat, niiden käyttöönotot ja hyödyntäminen, sekä IT-asiantuntijoiden osaamisen kehittäminen. Suhtaudumme projekteihimme intohimoisesti, ja konsulttimme ovat oman erikoisosaamisensa huippuosaajia.

Liiketoimintamme on vahvassa kasvussa, ja rekrytoimme lisää konsultteja kasvavaan ja asiantuntevaan konsulttitiimiimme Ouluun, Tampereelle, Helsinkiin tai Turkuun.

Teknologiakonsultti O365-ratkaisuihin sekä IT-infran modernisointiprojekteihin

Tehtävässä tulet työskentelemään asiakkaidemme mielenkiintoisissa ja vaihtuvissa projekteissa modernin IT-infran teknologioiden parissa. Konsultoimme, sparraamme, auditoimme, valmennamme sekä toimitamme ainutlaatuisia ratkaisuja, jotka tuottavat asiakkaillemme aitoa lisäarvoa ja hyötyä. Kaikkea tekemistämme leimaavat erittäin kova osaaminen ja asiakaslähtöisyys.

Tuotamme asiakkaillemme lisäarvoa infra- ja cloud -ratkaisuista. Hommia teemme intohimoisesti ja kovalla etunojalla! Projektien lisäksi pidämme webinaareja, puhumme tapahtumissa ja valmennamme muita IT-asiantuntijoita kehittymään paremmiksi omilla osa-alueillaan. Projekteissa siirrämme aina omaa osaamistamme asiakkaalle.

Teknologiakonsultin arkeen kuuluvat tyypillisesti projektit, joilla on selkeä alku ja loppu. Projekti saattaa muodostua esimerkiksi laitehallinnan tai tietoturvan modernisoinnista, laaja-alaisista Windows-infran kokonaisuuksista tai vaikkapa uusimmista pilvipalveluiden ratkaisuista.

Arvostamme

Toivomme sinulta pitkää kokemusta IT-alalta ja oletkin ehkä jo valmis Windows-infran tai pilvipalveluiden osaaja ja haluat kehittää asiakasympäristöjä.

Meillä olet osa tiimiä, saat vapautta, vastuuta ja haastavia tehtäviä, eikä monikaan päivä ole samanlainen. Teknologiakonsultti työskentelee tiiviisti muiden konsulttien, myyjien ja asiantuntijoiden kanssa. Työtä voit tehdä sieltä, mistä se kulloinkin on järkevää, mutta konttoripäivät viettäisit omalla työpisteelläsi, joka voi olla Tampereella, Oulussa, Turussa tai Helsingissä. Tiimisi on monipaikkakuntainen, joten modernit etätyöskentelytavat ovat käytössämme. Asiakkaasikin sijaitsevat ympäri Suomea, joten työ vaatii joskus matkustamista, mutta usein kuitenkin pääset illaksi kotiin.

Etsimällämme henkilöllä on:

 • vahvaa näyttöä IT-ympäristöjen ylläpidosta ja kehittämisestä
 • valtava nälkä oppia uutta ja halu surfata korkeimman aallon harjalla
 • valmius matkustaa ainakin Suomessa
 • sosiaalista pelisilmää, tavoitteellisuutta ja asiakaslähtöisyyttä

Lisäksi toivomme, että sinulla on laajaa osaamista ja kokemusta joistakin seuraavista osa-alueista:

 • Tietotyöskentelyn modernisointi O365 -ympäristöissä; miten tuottaa asiakkaalle aitoa lisäarvoa ja hyötyä O365:n avulla, miten edistää ja kehittää tietotyöskentelyä
 • Pilviin liittyvää kokemusta ja osaamista, esim. Azure, AAD, Intune, tietoturvan edistäminen pilvipohjaisilla tekniikoilla, jne.
 • Laajaa Windows- infraosaamista
 • Verkko-, Citrix-, VMWare-, tietoturva tai vaikka IdM / IAM -osaamista.

Olit sitten yhden kapean sektorin syväosaaja tai laaja-alaista kokemusta hankkinut Windows-infran moniottelija - ole yhteyksissä!

Me tarjoamme:

 • vapautta ja vastuuta
 • kilpailukykyisen palkkamallin + edut
 • roolin todella kovassa asiantuntijatiimissä
 • nykyaikaiset työvälineet ja viihtyisät tilat

Me emme tarjoa:

Raskasta organisaatiorakennetta, byrokratiaa, turhia palavereita, tuntien leimaamista, 6 min lisäystä työaikaan ja muuta sellaista.

Kiinnostuitko?

Hae paikkaa pikaisesti, vapaamuotoisesti ja vapaamuotoisen CV:n kera. Pesti täytetään heti kun löydämme tiimiimme sopivat henkilöt.

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Barona IT:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa:

Sofia Heikkilä, Recruiter - puh 045 671 1726 - sähköpostitse sofia.heikkila@barona.fi

Tutustu tarkemmin tuleviin kollegoihin ja Tietokeskukseen työnantajana: www.barona.fi/tietokeskukselle