(Poistunut julkaisusta)

Teknologiakonsultteja
Deloitte

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2018

Haluatko rakentaa uraasi maailman johtavassa konsultointiyrityksessä? Mikäli viihdyt dynaamisessa työympäristössä ja haluat työskennellä yhdessä oman alansa huippuasiantuntijoiden kanssa, tämä voi olla mahdollisuutesi. Menestyksemme ytimessä ovat huippuluokan osaaminen ja yhteistyön voima, joita tuemme coaching-kulttuurillamme. Meille on tärkeää ymmärtää jokaisen asiakkaamme liiketoimintaa ja ratkoa siihen liittyviä monimutkaisia haasteita asiantuntijuudellamme.
 
Teknologiakonsultointimme kasvaa ja haemme nyt joukkoomme Helsingin Ruoholahteen
 
Teknologiakonsultteja tietojärjestelmähankkeisiin
 
Mistä on kyse?
 
Työ Deloitten teknologiakonsultoinnissa pitää sisällään niin johdon konsultointia kuin teknologiaratkaisuiden viemistä käytäntöön. Autat asiakkaitamme menestymään hyödyntämällä teknologian ja digitaalisuuden tarjoamia uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Teknologiakonsulttina toimeksiantosi voivat liittyä laajojen transformaatiohankkeiden läpivientiin, yksittäiseen tietojärjestelmäprojektiin tai näiden läpiviennissä käytettyjen menetelmien kehittämiseen. Kokemus- ja osaamistasostasi riippuen toimit asiantuntija- tai projektinhallintatehtävissä osana laajempaa tiimiä liiketoiminnan ja IT:n rajapinnassa yhteistyössä sekä asiakkaan että toimittajien kanssa.
 
Meille keskeistä on tukea asiakasta varmistamalla, että parhaat käytännöt ja menetelmät sovelletaan heidän organisaatioonsa ja tilanteeseensa sopivimmalla tavalla mahdollistaen onnistuneen lopputuloksen. Tätä tukevat tehokkaat menetelmämme ja toimintatapamme. Toimimme tiiviissä yhteistyössä muiden palvelualueidemme sekä kansainvälisten kollegoidemme kanssa.
 
Mitä me tarjoamme?
 
Emme ainoastaan tarjoa toimivia ratkaisuja, vaan vaikutamme asiakkaisiimme, toisiimme ja yhteiskuntaamme positiivisesti. Lähestymistapamme on vahvasti liiketoimintalähtöinen ja tarjoamamme ratkaisut ovat käytännönläheisiä. Toimimme globaalien asiakasyritystemme sekä julkisen sektorin toimijoiden tukena digitaalisessa murroksessa tiiviissä yhteistyössä muiden palvelualueidemme sekä maailmanlaajuisen asiantuntijaverkostomme kanssa. Pääset osaksi dynaamista kulttuuriamme, jossa tehdään töitä yhdessä pyrkien aina parhaaseen laatuun ja lopputulokseen. Deloitte tarjoaa sinulle rajattomat mahdollisuudet menestyä ja hyödyntää vahvuuksiasi.
 
Sinustako uusi deloittelainen?
 
Onko sinulla kokemusta tietojärjestelmien kehittämisestä sekä rohkeutta ideoida? Haluatko toimia liiketoiminnan ja IT:n rajapinnassa ja auttaa asiakkaidemme liiketoiminnan kehittymistä teknologian avulla? Omaatko vahvat vuorovaikutustaidot ja kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin? Jos vastasit kyllä, voit olla etsimämme henkilö. Innovatiivisen työskentelyotteen sekä laajojen kokonaisuuksien hahmottamiskyvyn lisäksi toivomme:
 
Uran alkuvaiheessa olevat asiantuntijat

  • soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa (esimerkiksi DI, FM, KTM)
  • yli kahden vuoden työkokemusta tietojärjestelmien kehittämisestä mistä tahansa elinkaaren vaiheesta; määrittelyt, arkkitehtuurit, kilpailutukset, toimittajavalinnat, tekninen suunnittelu, toteutus, testaus, käyttöönotto, ylläpito
  • ymmärrystä ketteristä menetelmistä tai menetelmien mukaisesta työtapojen kehittämisestä
  • kokemusta projektinhallinnasta, koordinointitehtävistä tai tiiminvetämisestä tietojärjestelmäprojekteissa 

Kokeneet asiantuntijat

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. DI, FM, KTM, tekniikan kandidaatti, insinööri)
  • usean vuoden työkokemusta tietojärjestelmien kehittämisestä vastuullisessa roolissa; tietojärjestelmähankkeen keskeisen osa-alueen vetovastuu, hankepäällikkö tai -johtaja, laajan kokonaisuuden projektipäällikkö
  • kokemusta toimitusmenetelmien kehittämisestä ja käyttöönotosta 

Kiinnostuitko?
 
Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään keskiviikkona 3.10., ja liitä mukaan ansioluettelosi ja hakemuskirjeesi. Heräsikö sinulle kysyttävää tehtävästä tai Deloittesta työnantajana? Petteri Pelkonen kertoo sinulle mielellään lisää. Petterin tavoitat parhaiten 17.9. klo 12-16 ja 26.9. klo 12-16 puh. 020 755 5805.