(Poistunut julkaisusta)

Teknologiajohtaja, CTO
EmCe Solution Partner Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2020

Myös murroksen keskellä löytyy töitä tulevaisuuden taloushallinnon ohjelmistojen suunnannäyttäjille. 

Meillä EmCellä on yli 40 vuoden perimä suomalaisessa taloushallintojärjestelmien tarinassa ja nyt olemme kirjoittamassa uutta lukua tähän. Jos ainutlaatuinen tilaisuus kehittää uuden sukupolven taloushallinnonjärjestelmiä kiinnostaa, jatka lukemista.

Nykyisen CTO:n siirtyessä uusien haasteiden pariin etsimme jatkajaa vastaamaan EmCen tuotteiden ja palveluiden kehityksestä ja niiden perustana olevista teknologiaratkaisuista.

Jo 40 vuoden ajan olemme olleet mukana kotimaisten yritysten arjessa auttaen heitä menestymään oikeankokoisilla taloushallinnon ohjelmistoratkaisuilla. Asiakkainamme on eri toimialojen edelläkävijäyrityksiä ja perinteisiä toimijoita, joiden ohjelmistokumppanina toimimme.

Päivittäisessä työssäsi olet rakentamassa ja kehittämässä EmCe 365 -ekosysteemiä, luomassa seuraavan sukupolven taloushallinnon työkaluja ja rajapinnassa auttamassa asiakkaitamme löytämään parhaat ratkaisut. Tulet työskentelemään muun muassa näiden asiakkaiden parissa.

Toimit esimiehenä monipuolisessa asiantuntijatiimissä hyödyntäen uusia työskentelytapoja ja teknologioita, jotka sinä ja tiimisi valitsette. Sinulta löytyy kipinää uusien modernien palveluiden kehittämiseen ja kykenet puolustamaan ajatuksiasi loogisesti ja monipuolisesti etkä jäädy esiintymistilanteissa. Toimit myös johtoryhmän jäsenenä.

Etsimme sinua, jolla on:

  • Kykyä johtaa ihmisiä
  • Projektinhallintataitoja
  • Ymmärrystä taloushallinnon prosessien eri osa-alueista
  • Hyvää Microsoft-teknologioiden tuntemusta

Aikaisempi kokemus järjestelmä- ja mobiiliapplikaatioiden ja talousohjelmistojen kehityksestä on eduksesi. Lisäksi kokemus Microservice-arkkitehtuurista ja .net-kehitystyöstä auttaa sinua menestymään tehtävässä.

Soita ja esittäydy tai lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen osoitteeseen rekrytointi@emce.fi 20.9.2020 mennessä. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Markus Backlund, p. 040 552 0900 tai markus.backlund@emce.fi. Parhaiten tavoitat hänet puhelimitse ti-to kello 9-10.