(Poistunut julkaisusta)

Teknologia- ja vastuullisuuspäällikkö
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen. 

 

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. 

 

Haemme nyt Toimitilapalveluiden teknisen tuen tiimiin Helsinkiin kiinteistöpuolen teknologia- ja vastuullisuuspäällikköä. 

 

TEKNOLOGIA- JA VASTUULLISUUSPÄÄLLIKKÖ

 

Tässä tehtävässä vastaat 

 

Tässä tehtävässä vastaat keskusyhteisön omien toimitilojen ja pankkien hallinnassa olevien kiinteistöjen vastuullisuuteen liittyvien toimintamallien luomisesta. Korostat malleissa ja ohjeistuksien luomisessa erityisesti kiinteistö- ja rakennusteknisiä ratkaisuja sekä energiatehokkuutta. 


Kehität koko elinkaarihallintaa vahvasti digitaalisuutta hyödyntämällä. Etsit ja tuot käyttöön uusia malleja digitaalisuuden, automatiikan ja robotiikan avulla. Jalkautat malleja niin keskusyhteisön toimitiloissa kuin pankkien kiinteistökohteissa. Olet vastuussa kiinteistöjen hoidossa, ylläpidossa ja rakennuttamisessa käytettävien järjestelmien käytöstä ja kehittämisestä (GM, BEM ym.) sekä kiinteistöjen hoidon, ylläpidon ja rakennuttamisen toimintamalleista.

 

Työskentelet yhdessä teknisen tuen tiimin kanssa ja huolehdit vaativimpien rakennuttamistoimenpiteiden organisoimisesta ja ylläpidosta Vallila-korttelin osalta. Toimit myös yhteistyössä muiden OP:n vastuullisuudesta vastaavien tahojen kanssa. 

 

Mitä odotamme sinulta 

 

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen insinööritason koulutus ja jo vankkaa kokemusta kiinteistöpuolen vastuullisuudesta ja käytännön toteutuksista. Ymmärrät jo entuudestaan kiinteistöjen ylläpidosta ja rakennuttamisesta sekä sinulla on johtamis- ja kehittämisosaamista. Olet etevä digitaalisuuden hyödyntämisessä. Hallitset hyvin kiinteistötekniset järjestelmät ja laitteet. 

 

Olet toiminut projektien ja prosessien kanssa ja sinulla on myös ymmärrystä palvelumuotoilusta. Verkostoidut ja toimit yhteistyössä mielellään sekä rakennat yhteistyötä uusien kontaktien kanssa. Olet vakuuttava kommunikoija ja haluat vaikuttaa tekemiseen. Työskentelet sujuvasti suomen ja englannin kielellä niin kirjallisesti ja suullisesti. 

 

Menestyäksesi tässä tehtävässä osaat suunnitella ja organisoida toimintaa myös muuttuvissa tilanteissa. Kykenet hallittuun riskinottoon ja otat nopeasti haltuun uusia asioita. Asiakaslähtöisyys on sinun tekemisessä aina mukana. 

 

Tarjoamme sinulle 

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen kiinteistöjen osaamiskentältä OP Vallilan inspiroivassa ympäristössä. Tulet työskentelemään ammattitaitoisessa tiimissä, jonka kanssa pääset edistämään kiinteistöpuolen vastuullisuutta ja digitaalisuutta sekä kehittämään myös omaa osaamistasi. 

 

Lisätiedot ja hakuohjeet 

 

Kiinnostuitko? Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi oheisen linkin kautta 17.12. mennessä. 

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Anne Koskela puhelimitse 0504004884 ja sähköpostitse anne.koskela@op.fi. 

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely. 

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.