(Poistunut julkaisusta)

TEKNOLOGIA- JA TIETOSUOJAJURISTEJA
Asianajotoimisto Castrén & Snellman Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2018

Maailma muuttuu, ja niin muuttuvat myös odotukset asianajotoimistoille. Haluamme Castrén & Snellmanilla ymmärtää aidosti asiakkaidemme liiketoiminnan haasteita myös pykälien ulkopuolelta ja suunnistaa yhdessä heidän kanssaan maailman murroksissa. Siksi haemme asiantuntijoita, joilla on perinteisten lakimiestaitojen lisäksi kipinää tehdä töitä tämän tavoitteen eteen sekä notkea, uuden oppimiselle altis mieli. Onko sinussa kipinää uuteen? Haemme nyt teknologia- ja tietosuojatiimiimme

TEKNOLOGIA- JA TIETOSUOJAJURISTEJA

Juristinamme toimit asiantuntijatehtävissä monipuolisten ja laaja-alaisten teknologiaan, digitalisaatioon ja tietosuojaan liittyvien haasteiden parissa, jotka koskettavat ja muuttavat toimintatapoja miltei kaikilla toimialoilla. Asiakaskuntaamme kuuluu kaiken kokoisia yrityksiä kasvuyhtiöistä kotimaisiin ja kansainvälisiin suuryrityksiin. Pääset työskentelemään nopeasti kehittyvällä alalla mielenkiintoisten toimeksiantojen parissa alan johtavien asiantuntijoiden kanssa. Tarjoamme erinomaiset kehittymis- ja koulutusmahdollisuudet sekä kannattavasti kasvavan yrityksen etuudet.

Haemme tiimiimme sekä juristin uransa alkuvaiheessa olevia innokkaita kasvajia sekä kokeneempia alan asiantuntijoita. Sinulla kova halu kehittyä oman alasi trusted advisor -rooliin. Hallitset englannin työkielenä erinomaisesti. Kansainvälisestä kokemuksesta on työssäsi hyötyä. Olet oma-aloitteinen ja aktiivinen tiimipelaaja, joka hoitaa työnsä huolellisesti ja pitkäjänteisesti. Jaat kanssamme yhteiset arvot ja tulet sujuvasti toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Odotamme saavamme hakemuksesi viimeistään 13.8.2018. Lisätietoja tehtävästä ja Castrén & Snellmanista työnantajana saat Eija Warmalta 13.7.2018 asti (p. 020 7765 376 tai eija.warma@castren.fi) tai Pia Ekiltä 13.7.2018 alkaen (p. 020 7765 370 tai pia.ek@castren.fi).