(Poistunut julkaisusta)

Teknologia-asiantuntija
Caruna Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2019

Haluatko vaikuttaa satojentuhansien suomalaisten arkeen?

Kaupungistumisen, digitalisaation ja ilmastonmuutoksen paineessa huolehdimme asiakkaistamme ja paras palkintomme on tyytyväinen asiakas. Tule teknologia-asiantuntijaksi sähköverkot-yksikköömme ja pääset pitämään huolen siitä, että me palvelemme asiakkaitamme aina parhaalla mahdollisella tavalla.

Etsimme sähköverkot-yksikköömme kokenutta teknologia-asiantuntijaa, jolla on monipuolinen osaaminen keski- ja pienjännitteisen sähkönjakeluverkon suunnittelusta, rakentamisesta ja verkkoteknologiasta. Teknologia-asiantuntijana toimit teknisenä asiantuntijana verkko-omaisuudenhallinnan tehtävissä. Vastuullasi on mm. verkostomateriaaleihin liittyvät tekniset määrittelyt sekä niiden ylläpito. Osallistut verkon suunnittelu- ja rakentamismenetelmien kehittämiseen ja pidät näihin liittyvät ohjeistukset ajan tasalla. Toteutat eri sidosryhmien koulutukset vastuullasi olevien ohjeistusten osalta. Olet mukana verkostomateriaalihankintoihin ja materiaalien hallintaan liittyvissä prosesseissa sekä teknologioiden kehitykseen liittyvissä projekteissa.

Tarjoamme

Tarjoamme mahdollisuuden kehittää Carunan verkosto-omaisuutta osana terävää ja määrätietoista tiimiä. Tiimikaverisi ovat sähköverkon asiantuntijoita, joilla jokaisella on omat päävastuut, mutta kykenette myös saumattomaan yhteistyöhön, jonka tavoitteena on käytettävien suunnittelu- ja rakentamismenetelmien sekä teknologioiden jatkuva kehittäminen. Työ tarjoaa monipuolisia, sähköteknistä osaamista vaativia haasteita. Teknologia-asiantuntijana sinulla on mahdollisuus päästä tutustumaan monipuolisesti alan eri toimijoihin sekä osallistumaan alan kansallisissa järjestöissä tehtävään kehitystyöhön. Lisäksi sinulla on mahdollisuus päästä osallistumaan erilaisiin kehittämisprojekteihin osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan.

Oletko ennakkoluuloton ja oma-aloitteinen osaaja?

Jos haluat tarttua mahdollisuuteen olla alan suunnannäyttäjä, on aika tulla Carunalle töihin jakamaan hyvää energiaa 1,5 miljoonalle suomalaiselle. Eikä hyvä jakamalla lopu, sillä työntekijämme ovat erityisen tyytyväisiä mm. hyvään työilmapiiriin, asiantunteviin tiimeihin, monipuolisiin työvälineisiin ja toimitiloihin, erinomaiseen työterveyshuoltoon, lastenhoitopalveluun ja siihen, että työaikajärjestelymme joustavat elämäntilanteesi mukaan. Meille työn ja vapaa-ajan tasapaino on tärkeää.

Pidämme huolen siitä, että voit kasvaa ammatillisesti. Jatkuvasti kehittyvässä joukossamme onkin jo 290 asiantuntijaa asiakaspalvelijoista sähköinsinööreihin. Hae meille töihin ja olet mukana kehittämässä tulevaisuuden suomalaista energiajärjestelmää.

Työympäristönäsi sinulla on Carunan ajanmukaiset toimitilat Espoon Leppävaarassa hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Odotamme

Meillä Carunassa asiakas ja turvallisuus ovat toimintamme keskiössä, joten odotamme sinulta asiakaslähtöistä ja vastuullista asennetta. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää keski- ja pienjännitteisen sähköverkon komponenttien, suunnittelun ja rakentamisen monipuolista tuntemusta. Tehtävässä odotetaan yhteistyökykyä, aktiivista asennetta ja kiinnostusta uuden kehittämiseen. Teknologia-asiantuntijana toimit yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa, joten työ vaatii hyviä viestintätaitoja suomen kielellä ja tulet toimeen myös englannin kielellä.

Sinulla on vähintään ylempi korkeakoulututkinto sähkövoimatekniikan alalta. Sinulla on myös useampi vuosi kokemusta sähköverkkotekniikkaan, sähköverkon suunnitteluun tai rakentamiseen liittyvistä työtehtävistä.

Hakeminen

Jos tunnistit kuvauksesta itsesi, lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi meille viimeistään 22.10.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa teknologiapäällikkö Henri Vierimaa, p. 040 825 2844.