(Poistunut julkaisusta)

Teknologia-arkkitehti
Geologian tutkimuskeskus (GTK)

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2020

Globaalitalous on uuden aikakauden äärellä. GTK haluaa menestyäkseen olla digitaalisaation ja pilviteknologian edelläkävijä. Onnistuaksemme tutkimuslaitoksena kansallisen kilpailukyvyn kannalta oleellisella erikoisalalla, meidän tulee olla muita edellä. Tässä kohtaa sinä astut kuvaan.

Etsimme tulevaisuusorientoitunutta ja innovatiivista Teknologia-arkkitehtia ohjaamaan teknistä kehitystyötämme. Emme hae yksinäisiä susia, byrokraatteja, emmekä teknikkoja. Etsimme Can-Do asenteella varustettua osaajaa, joka saa projektit tapahtumaan, mutta kykenee myös luomaan tiekarttoja ja kommunikoimaan eri sidosryhmien kanssa.

Käytämme tällä hetkellä pilvialustana Azurea sekä muuten Valtorin yhteisiä alustoja. Tutkimus- ja paikkatieto-ohjelmistoja on runsaasti käytössä; etenkin ESRIn tuotteita. Tavoitteemme on laajentaa yhteistyökumppaniemme verkostoa ja lähivuodet tulevat näkemään merkittäviä askelia modernisointiin ja uusien järjestelmien käyttöönottoon. Lähiajan tavoitteisiin kuuluu laaja projekti koetehtaamme digitalisointiin, arkkitehtuurimme uudistamiseen ja Edge-ratkaisun käyttöönottoon toimipisteissämme. Teknologia-arkkitehtuuria ei kuitenkaan ole betonoitu, vaan uudet mahdollisuudet kiinnostavat.

Edellytämme

  •     Syvällistä ymmärrystä pilvipohjaisista ratkaisuista (esim. Azure, AWS), IOT:sta sekä arkkitehtuurista
  •     Konkreettisia näyttöjä arkkitehtuuripohjaisesta toiminnasta ja toteuttamisprojektien läpiviennistä
  •     Vuorovaikutustaitoja

Arvostamme

  •     Kokemusta vaativista projektien vetovastuista ja ulkoisten kumppaneiden johtamisesta
  •     Kokemusta paikkatiedon hallinnasta ja suuren mittakaavan tiedonhallinnasta (teollisuus, tutkimustoiminta tms.)
  •     Kokemusta ketterästä kehittämisestä ja kykyä innostaa muita
  •     Luonnontieteellistä, matemaattista tai teknistä korkeatasoista osaamista
  •     Suomen kielen kirjallista ja suullista osaamista

Työpaikan sijainti voi olla missä tahansa toimipisteessämme: Espoo, Kokkola, Kuopio, Outokumpu, tai Rovaniemi. Paikkariippumaton työskentely on meille arkipäivää.

Tarjoamme modernit työkalut, kansainvälisen ja motivoituneen työympäristön, sekä mahdollisuuden tehdä työtä jolla on vaikuttavuutta.

Valittavasta henkilöstä tullaan hänen suostumuksellaan suorittamaan turvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Lisätietoja turvallisuusselvityksestä: www.supo.fi. 

Tehtävän palkkaus määräytyy vaativuusluokan 9–10 sekä tehtävään valittavan henkilön osaamisen mukaan. Palvelussuhteen alkuvaiheessa kokonaispalkka on 3 930 – 4 730 €/kk.

Jätä hakemuksesi 24.8.2020 kello 16.15 mennessä Valtiolle.fi-palvelun kautta, työavain 32-597-2020.

Lisätietoja antavat Hannu-Pekka Polttila tai Antti Kahra (@gtk.fi).