TEKNOLOGIA-ARKKITEHTI
Keski-Suomen sairaanhoitopiirin ky

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.3.2020

Haemme  Asiakasorganisaation Tekniseen projektitiimiin
TEKNOLOGIA-ARKKITEHTIA


Teknologia-arkkitehdin tehtävässä vastaat Teknisen projektitiimin jäsenenä APTJ:n teknisten ratkaisujen, arkkitehtuurien, palvelimien ja alustojen suunnittelusta ja toteutuksesta yhdessä järjestelmätoimittajien, sairaanhoitopiirien tietohallintojen sekä muiden sidosryhmien kanssa 

Toivomme, että sinulla on kokemusta ja näyttöjä onnistuneista alusta- ja ekosysteemiarkkitehtuurien (APIt, alustateknologiat) kehitystehtävistä, osaamista tuottaa ja validoida toteutusmäärittelyt sekä suunnitella ja toteuttaa tekniset ICT-ratkaisut. Tunnet keskeiset ICT-infran sekä alusta- ja integraatiopalvelujen teknologiat ja sinulla on kokemusta pilvipalveluista ja pilviarkkitehtuureista. 

Tarjoamme sinulle 

Tarjoamme sinulle Suomen mittakaavassa ainutlaatuisen työpaikan ja tilaisuuden kehittyä APTJ -huippuasiantuntijaksi. Tule tekemään merkityksellistä työtä sosiaali- ja terveydenhuollon pariin!

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva työsuhde. Noin 25 ammattilaisen muodostama Asiakasorganisaatio sijoittuu hallinnollisesti Keski-Suomen sairaanhoitopiiriin ja työhuoneet ovat ensisijaisesti Jyväskylässä, mutta työnkuvat tulevat edellyttämään myös matkustamista neljän sairaanhoitopiirin alueella.

Teknologia-arkkitehdin tehtävissä toivomme sinulta

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta
  • Vahvaa näyttöä osaamisestasi
  • Erinomaisia yhteistyö-, neuvottelu- ja verkostoitumistaitoja
  • Ratkaisukeskeistä, tiimiosaamiseen perustuvaa työotetta
  • Sujuvaa englannin kielen taitoa
  • Monipuolista osaamista vaativien ICT- ja muutosprojektien läpiviennistä
  • Kiinnostusta ja perehtymistä laajaan valikoimaan ICT-järjestelmiä ja -teknologioita. Erityisosaaminen voi painottua tiettyyn teknologiaan.
  • Sujuvia suullisen ja kirjallisen viestinnän sekä dokumentoinnin taitoja

Aiempi kokemus terveydenhuollon tai sosiaalipalveluiden ICT-ratkaisuista tukevat tehtävässä menestymistä. Myös ruotsin kielen osaamisesta on etua.

Tutustu APTJ -projektiin: www.ksshp.fi/aptj ja ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisätietoa tehtävistä! Vastauksia myös rekrytoinnin aikana esitettyihin kysymyksiin päivitetään projektin www-sivustolle.

Lisätietoja antavat: APTJ:n johtaja Simo Reipas puh. 050 567 8537, simo.reipas@ksshp.fi ja asiantuntijalääkäri Mika Kiviaho puh. 050 411 8724, mika.kiviaho@ksshp.fi

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen rekrytointijärjestelmän kautta ilmoituksen yhteydessä olevasta linkistä. Voit hyödyntää järjestelmän hakemuspohjaa tai jättää hakemuksesi liitetiedostona. Vaihtoehtoisesti voit toimittaa hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi@ksshp.fi tai hyödyntää esim. LinkedIn-profiiliasi.

Haemme ICT –ammattilaisia useisiin eri tehtäviin! Katso myös muut haussa olevat APTJ:n Asiakasorganisaation tehtävät: www.ksshp.fi/rekrytointi 

Lisätietoja
http://www.ksshp.fi
http://www.ksshp.fi/aptj
 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot