(Poistunut julkaisusta)

Teknisten tilojen suunnittelu ja kehitys, kesätyö
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2020

Hei sinä, tule työkaveriksi tiimiimme!

Haemme mutkattomaan, joustavaan ja asiantuntevaan joukkoomme kiinteistötekniikasta kiinnostunutta hiomatonta timanttia!

Työkaverimme tehtävät keskittyvät erityisesti laitetiloihin liittyvien sähkö- ja ilmanvaihto/jäähdytysjärjestelmiin sekä tietojärjestelmien päivitykseen. Tehtävistä suoriutumisen kannalta tärkeimmät taidot ovat LVISA alan pohjakoulutus/tuntemus.

Odotamme sinulta taitoa jatkuvaan oppimiseen. Tehtäväsi kehittyvät jatkuvasti, joten on ensisijaisen tärkeää, että osaat kehittää itseäsi päivittäin. LVISA alan koulutuksesta on hyötyä, kuten myös kokemuksesta sähkö- tai LVI-alan työtehtävistä. Edellytämme taitoa kertoa omista suunnitelmista ja tavoista, joilla aiot ne toteuttaa.

Viihdyt tiimissämme, jos operatiivisen työskentelyn lisäksi nautit itsesi kehittämisestä. Tuemme työkavereidemme kehittymistä työtehtäviensä mukana, sillä koemme sen olevan ensiarvoisen tärkeää. Työpäiväsi eivät todennäköisesti näytä vuoden päästä enää samalta kuin tänään.

Tuleva tiimisi on pitkän linjan ammattilaisista koostuva laitetilatoteuttamisen ryhmä. Työskentelemme niin masto- kuin konesaliympäristöissä ja työtehtävämme osuvat monipuolisesti koko laitetilasektorille.

Tuleva työyhteisösi luottaa sinuun. DNA:lla valtuutetaan yksilöitä ratkaisemaan ongelmia, tekemään päätöksiä sekä annetaan tilaa ja resursseja asioiden eteenpäin viemiseen. Keskitymme tuomaan arvoa asiakkaillemme ja jaamme uudet opit keskenämme. Meillä jopa työympäristö on tehty niin, että ideointi ja ajatusten keskinäinen pallottelu olisi mahdollisimman helppoa. Johtajat ja esimiehet eivät istu omissa kerroksissaan, vaan yhdessä muun henkilökunnan kanssa – näin ideoita on helppo viedä yhdessä eteenpäin.

Tuleva työpisteesi sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Helsingin Käpylän DNA-talossa ja työaika on maanantaista perjantaihin.

Olisitko sinä seuraava työkaverimme? Esittele itsesi tai vinkkaa kaverille 29.2.2020 mennessä!

Terveisin koko Verkkoinfrapalveluiden tiimi.

Lisätietoja antaa Jouni Koskenkangas puh. +358442203221, parhaiten tavoitettavissa arkisin klo 8-15 tai s-postitse jouni.koskenkangas@dna.fi