(Poistunut julkaisusta)

TEKNISTEN PALVELUJEN PROJEKTI-INSINÖÖRI
Apetit Ruoka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.12.2018

Apetit on kasvisten ykkönen, vahvasti kotimaiseen ruoan alkutuotantoon toimintansa perustava elintarvikeyhtiö. Luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla terveellisiä, maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja. Lisäksi jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä ja rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi sekä käymme viljakauppaa kansainvälisesti. Haluamme olla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen edelläkävijä. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Apetitin liikevaihto vuonna 2017 oli 312 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä keskimäärin 557. Lue meistä lisää osoitteessa apetitgroup.fi.

Haemme tekniseen tiimiimme Säkylään määräajaksi

TEKNISTEN PALVELUJEN PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ

Tehtävässä vastaat ympäristöluvistamme ja niihin liittyvistä vastuista, koordinoit teollisuusalueen jätehuoltotoimintoja ja sopimuksia sekä alueen sisällä että ulkopuolisten palveluntoimittajien osalta. Arjessasi ylläpidät ja kehität Säkylän teollisuusalueemme ympäristöasioita ja osallistut kunnossapidon tehtäviin kiinteistönhuollon ja investointiprojektien kautta. Osallistut myös palveluntoimittajien valintaan ja vastaat alueen ympäristöraportoinneista. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä teollisuusalueen muiden yritysten, palveluntoimittajien, tuotannon ja tuotekehityksen kanssa.

Toivomme sinulta tuntemusta ympäristöstandardeista, ympäristölupaprosesseista ja lupa-asioiden koordinoinnista. Jätevedenpuhdistuksen sekä kompostointi- ja jätehuoltotoiminnot ovat sinulle tuttuja. Olet kiinnostunut kehittämään systemaattisesti elintarvikeyrityksen prosesseja ja tukitoimintoja sekä koordinoimaan kunnossapidon ja kiinteistöhallinnan toimintoja monipuolisesti. Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä työskennellä itsenäisenä asiantuntijana ja toimia uusien prosessien ”coachina”. Katsomme eduksi kokemuksen ympäristölaboratorioanalyyseistä ja -työskentelystä.

Teknisen tiimimme toiminta-alue käsittää elintarviketehtaiden lisäksi oman jätevedenpuhdistuksen, biomateriaalien käsittelyalueen ja alueen rakennukset. Tehtävä on määräaikainen, vanhempainvapaan sijaisuus, vuoden 2019 loppuun asti.

Tarjoamme sinulle innostavan ja motivoivan työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää prosessejamme entistä paremmalle tasolle. Tehtävässä pääset tuomaan oman vahvan panoksesi teknisen tiimimme sekä koko tehtaan kunnossapidon kehitysprojekteihin.

Lisätietoja tehtävästä antaa tekninen päällikkö Mika Tammi p. 050 414 1926 arkipäivisin kello 16-17.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 27.1.2019 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake.