(Poistunut julkaisusta)

Teknisten palveluiden päällikkö
VR FleetCare

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2020

Haluatko olla mukana kehittämässä liiketoimintaa, joka vaikuttaa päivittäin satojen tuhansien ihmisten matkustamiseen ja tavaratonnien liikuttamiseen, sillä me VR FleetCaressa vastaamme siitä, että junakalusto on turvallisesti liikennöitävässä kunnossa. Panostamme VR FleetCaressa vahvasti tulevaisuuteen ja toimintaamme ohjaa niin jatkuva kehittyminen kuin uusin teknologia.

Haemme VR FleetCarelle matkustajaliikennekaluston kunnossapitoyksikköön Helsinkiin teknisten palveluiden päällikköä

Tehtävässä johdat matkustajaliikenne- ja metrokaluston kokonaisarvoltaan yhteensä noin 70 M€ saneeraus-/uudistamisprojekteja sekä useiden satojen miljoonien eurojen arvoisiin kaluston hankintaprojekteihin liittyviä teknisiä projektipalveluita. Vastaat myös asiantuntijatiimisi kanssa kauko- ja lähiliikennekaluston elinkaarenhallinnan, kustannustehokkuuden, kalustoturvallisuuden, luotettavuuden ja matkustusmukavuuden kehittämisestä yhteistyössä asiakkaiden kanssa. 

Lisäksi sinulla on erittäin merkittävä rooli VR FleetCaren tulevaisuuden kasvutavoitteiden saavuttamisessa. Tuet tiimisi vahvalla teknisellä asiantuntemuksella VR Fleetcaren myyntiorganisaatiota uusien myyntiaihioiden ja asiakkuuksien hankkimisessa sekä tarjous- ja kilpailutusprosesseissa Suomessa, Pohjoismaissa ja Baltiassa. 

Tehtävässä onnistuminen edellyttää vahvaa projektinjohtamiskykyä  sekä näyttöä menestyksekkäästä asiantuntijaorganisaation johtamisesta vaativassa asiakasrajapinnassa. Tehtävässä raportoit matkustajaliikenteen kunnossapitoyksikön johtajalle ja olet yksikön johtoryhmän jäsen. Tehtävä sijoittuu Helsinkiin ja edellyttää matkustusvalmiutta.
 
 Odotamme, että sinulla on tehtävään soveltuva tekninen ja/tai kaupallinen koulutus ja aikaisempaa vahvaa näyttöä onnistumisista vastaavissa tehtävissä.  

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän kansainvälistyvässä työympäristössä ja erittäin uudistushenkisessä työyhteisössä. Tehtävässä sinulla on mahdollisuus olla osana VR FleetCaren kasvutarinaa ja menestystä. Tarjoamme henkilöstöllemme hyvät mahdollisuudet kasvattaa osaamista, kouluttautua ja kehittyä. Kilpailukykyisen palkan ja kattavan terveydenhuollon lisäksi tuemme henkilöstömme liikunta- ja kulttuuriharrastuksia sekä matkailua. 

Innostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa matkustajaliikenteen kunnossapitoyksikön johtaja Toni Harju puh. 040 866 3992, toni.harju@vr.fi

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 27.3.2020 mennessä oheisen linkin kautta.

Raidekaluston monimerkkihuoltamo VR FleetCare on suomalaisen rautatieoperaattori VR Groupin tytäryhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita raideliikenteen kaluston viankorjaus-, huolto- ja elinkaaripalveluita sekä kalustotekniikkaan liittyviä asiantuntijapalveluita pohjoismaissa sekä Baltian alueella.  VR FleetCare työllistää noin 1000 työntekijää ja vuosittainen liikevaihto on noin 200 miljoonaa euroa. Pidämme huolen siitä, että raiteilla kulkeva kalusto kohtaa asiakkaidemme vaatimukset, älykkäästi ja turvallisesti, aina ja kaikissa olosuhteissa.