(Poistunut julkaisusta)

Teknisten palveluiden päällikkö
Realia Isännöinti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2019

Haemme Helsinkiin ammattitaitoista ja kokenutta

TEKNISTEN PALVELUIDEN PÄÄLLIKKÖÄ

Teknisten palveluiden päällikkönä tehtävänäsi on teknisten palveluiden palvelukokonaisuuden johtaminen, toimintamallien kehittäminen ja käyttöön ottaminen yhdessä teknisten asiantuntijoiden ja yhtiömme muun henkilöstön kanssa. Haluat olla kehittämässä teknisiä palveluita entistä tärkeämmäksi osaksi liiketoimintaamme ja mukana rakentamassa vahvaa kasvuamme.

Huolehdit teknisten asiantuntijoiden päivittäisjohtamisesta ja toimit asiantuntijoiden lähiesimiehenä. Olet taitava johtaja ja löydät henkilöstön kanssa keinot tavoitteiden saavuttamiseksi sekä toimit aktiivisena kasvun rakentajana ja asiakaslupausten varmistajana. Vastaat siitä, että asiakkaamme saavat asiakaslupauksemme mukaisen aktiivisen ja asiakaslähtöisen palvelun. Sinulla on vahva kyky saada yhteistyö toimimaan niin asiakkaiden kuin sisäisten ja ulkoisten kumppaneiden kanssa.

Olet innostunut palvelun ja toimintamallien kehittämisestä sekä ihmisten johtamisesta. Koulutuksesi on tekninen ja käytännön työkokemuksen lisäksi sinulla on usean vuoden kokemus esimiestehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi halua rakentaa ja kasvattaa liiketoimintaa, paineensieto- ja organisointikykyä sekä yhteistyökykyä ja -halua.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi erittäin mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset kehittämään ja kasvattamaan liiketoimintaamme sekä omaa osaamistasi markkinajohtajan mukana.

Kiinnostuitko? Jos koet olevasi sopiva lisäys joukkomme, hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 20.12.2019 osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?700d423d. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Jukka Koskela (p. 040 481 9949) perjantaina 13.12.2019 klo 12-14.

 

Lue lisää Realia Isännöinnistä työpaikkana:

https://www.realiaisannointi.fi/ajankohtaista/realia-isannointi-tyopaikkana-hae-mukaan-osaavaan-joukkoon