(Poistunut julkaisusta)

Teknisten palveluiden asiantuntija, Senior
VR FleetCare

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2020

Tule mukaan vaikuttamaan satojen tuhansien ihmisten matkustamiseen ja tavaratonnien liikuttamiseen. Me VR FleetCarella vastaamme siitä, että junakalusto on liikennöitävässä kunnossa. Panostamme tulevaisuuteen ja toimintaamme ohjaa niin jatkuva kehittyminen kuin uusin teknologia.

Haemme nyt VR FleetCarelle Senior tasoista Teknisten palveluiden asiantuntijaa Helsinkiin. Tehtävässä pääset työskentelemään asiantuntijana vaativissa matkustajainformaatio-, ohjaus- ja tietoliikennejärjestelmäprojekteissa aina esiselvitysvaiheesta käyttöönottokokeisiin asti. Suunnittelet ja selvität itsenäisesti omiin junakalustoihin liittyviin projekteihin parhaiten sopivat järjestelmät, vastaat omalta osaltasi projekteissa konseptisuunnittelusta ja huolehdit regulaation seurannasta ja toteutumisesta. Projekteinasi voi olla myös järjestelmien elinkaaren arviointeja ja kaluston huolto-ohjelmien kehitystä. Projekteja tuotetaan niin VR Groupille kuin myös muillekin toimijoille kotimaassa ja ulkomailla. 

Toivomme sinulla olevan työkokemusta vaativista järjestelmäasiantuntijan tehtävistä ja/tai projektipäällikkönä toimimisesta vaativien tietoliikenneteknologioiden parissa vähintään viiden vuoden ajalta. Matkustajainformaatio-, ohjaus- ja tietoliikennejärjestelmät ovat sinulle entuudestaan tuttuja ja ymmärrät hyvin eri järjestelmien elinkaaren sekä työnkuvaan liittyvän regulaation. Olet kiinnostunut järjestelmien tulevaisuuden näkymistä ja sinulla on halu kehittää niistä entistä parempia. 

Itsenäinen työskentely ja itseohjautuvuus ovat sinulle tuttuja ja nautit haasteiden ja ongelmien ratkomisesta. Tartut toimeen rohkeasti ja viet tehtävät aina maaliin asti. Olet tottunut pitämään useita lankoja käsissäsi yhtä aikaa ja olet parhaimmillasi pienen paineen alaisuudessa. Tässä tehtävässä pääset työskentelemään myös useiden eri sidosryhmien kanssa ja tuottamaan kirjallisia materiaaleja, joten viestintätaitosi niin suullisesti kuin kirjallisestikin tulee olla erinomaiset. Koulutuksena sinulla on tekninen koulutus.

Tarjoamme sinulle nyt erittäin mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän VR FleetCaren ammattitaitoisessa ja kunnianhimoisessa asiantuntijatiimissä. Uusia projekteja on käynnistymässä ja pääset nyt itse vaikuttamaan siihen, miten asioita lähdetään edistämään. Olemme myös vakaa ja turvallinen työnantaja ja pidämme huolta omistamme. 

10 syytä valita meidät

  1. Pääset vaikuttamaan työlläsi päivittäin satojentuhansien ihmisten arkeen ja matkustamiseen sekä tuhansien rahtitonnien liikuttamiseen 
  2. Pienennämme toiminnallamme yhteiskunnan hiilijalanjälkeä  
  3. Saat 1 000 mukavaa ja ammattitaitoista työkaveria
  4. Mielenkiintoisiin koulutus- ja oppimismahdollisuuksia sekä erilaisia urapolkuja 
  5. Kilpailukykyinen kuukausipalkka ja kannustavat palkitsemismallit  
  6. Työaikajoustoja eri elämäntilanteisiin ja etätyömahdollisuus
  7. Vapaata liikkumista Suomen rautateillä niin työ- kuin vapaa-ajalla sekä monipuolisia matkailu- ja virkistysmahdollisuuksia henkilökuntahintaan kotimaassa ja ulkomailla 
  8. Tukea liikunta- ja kulttuuriharrastuksiisi sekä päivittäiseen lounasruokailuun 
  9. Laajat työterveyshuollon palvelut 
  10. Modernit työvälineet ja työtilat

Tutustu VR FleetCareen >>

Tekemisemme keskiössä ovat asiakkaat ja kasvu sekä henkilöstön hyvinvointi. Kehitämme jatkuvasti johtamistamme ja kulttuuriamme, sillä uskomme hyvän työntekijäkokemuksen tuottavan myös parhaan asiakaskokemuksen. 

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 13.9.2020 mennessä oheisen linkin kautta. Kuulemme mielellämme myös hieman osaamisestasi ja motivaatiostasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Veli-Pekka Hakatie p. 040 862 5885 tai sähköpostitse veli-pekka.hakatie@vr.fi. 

Raidekaluston monimerkkihuoltamo VR FleetCare on suomalaisen rautatieoperaattori VR Groupin tytäryhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita raideliikenteen kaluston viankorjaus-, huolto- ja elinkaaripalveluita sekä kalustotekniikkaan liittyviä asiantuntijapalveluita pohjoismaissa sekä Baltian alueella.  Panostamme vahvasti tulevaisuuteen ja toimintaamme ohjaa niin jatkuva kehittyminen kuin uusin teknologia. VR FleetCare työllistää yli 1000 työntekijää ja vuosittainen liikevaihto on noin 200 miljoonaa euroa. Pidämme huolen siitä, että raiteilla kulkeva kalusto kohtaa asiakkaidemme vaatimukset, älykkäästi ja turvallisesti, aina ja kaikissa olosuhteissa.