(Poistunut julkaisusta)

Teknisten laitteiden asentaja pk-seudulle
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2021

YRITYSESITTELY

Palvelukeskus Helsinki kehittää ja tuottaa puhelin- ja hyvinvointipalveluita Helsingin kaupungin toimialoille ja liikelaitoksille sekä tukee kotona asumista monipuolisilla teknisillä ratkaisuilla ja palveluilla.

 

Lisäksi Palvelukeskus Helsinki toimii kumppanina Helsingin kaupungin kouluissa ja päiväkodeissa, monipuolisissa palvelukeskuksissa, palvelutaloissa sekä sairaaloissa. Palvelukeskus on mukana yli 100 000 ruokahetkessä päivittäin ja siellä hoidetaan myös siivouspalveluita.

Palvelukeskus tarjoaa parhaan palvelukokemuksen asiakkaille, sidosryhmille ja henkilöstölle ”Parasta yhdessä” –arvolupauksen mukaisesti. Palvelukeskus on Helsingin kaupungin liikelaitos ja se työllistää noin 1500 henkilöä.

Palvelukeskus Helsinki - Parasta yhdessä!

TEHTÄVÄNKUVAUS

Palvelukeskus Helsingin asentajana toimit osana tiimiä, jonka työtehtävät koostuvat mm. GPS-laitteiden, turvapuhelin- ja virtuaalilaitteiden (tabletit) asennuksista kotihoidon asiakkaille pääkaupunkiseudun alueella. Tämän lisäksi vastaat laitteiden ylläpidosta sekä avustat laitteiden toiminta-asennuksissa. 

Asennuksiin liityvät kirjaukset tulet tekemään CRM-järjestelmään. Toimit tiivissä yhteistyössä asennussihteerien, Help Deskin sekä Palvelukeskuksen hoivatyöntekijöiden kanssa. Työaikana käytössäsi on Palvelukeskuksen auto. 

Työsuhde on kokoaikainen, ma-pe klo 8-16 ja määräaikainen 31.8.2021 asti.

TARJOAMME SINULLE

• Kokoaikaisen, määräaikaisen työsuhteen

• Kattavan perehdytyksen työhösi sekä esimiesten ja kollegoidesi tuen

• Liikkuvan ja ihmisläheisen työn, jossa yksikään päivä ei ole samanlainen

MENESTYMINEN TEHTÄVÄSSÄ EDELLYTTÄÄ

• Hyviä tietoteknisiä taitoja sekä uusien ohjelmien nopeaa oppimiskykyä

• B-ajokorttia

• Asiakaspalvelukokemusta sekä paineensietokykyä

• Sujuvaa suomen ja englannin taitoa

TOIVOMME SINULTA

• Tarkkuutta ja pitkäjänteisyyttä

• Oma-aloitteisuutta ja valmiutta työskennellä muuttuvassa ympäristössä

• Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi

MUUTA

Tehtävään valitun henkilön kanssa solmitaan määräaikainen työsuhde Eezy Henkilöstöpalveluiden kanssa 31.8.2021 asti, jonka jälkeen jatko on mahdollinen. Palkkaus Kunnallisten tuntipalkkaisten työntekijöiden TES:in mukaisesti. 

 

Hakijoita haastatellaan jo hakuajan puitteissa ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Eezyn HR-konsultti Essi Mäkinen arkisin klo 9-15 numerosta 040 307 5107 tai essi.makinen@eezy.fi