TEKNISK STÖDPERSON TILL CONGRID OY
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2019
Är du intresserad av att arbeta på distans och av att bli en del av ett växande team? Är du både försäljningsinriktad och lösningsorienterad? Congrid Oy söker nu förstärkning till sin personal i form av en teknisk supportperson. Om detta väckte ditt intresse, läs mer och sök så fort som möjligt!
ABOUT THE ROLE
Academic Work söker en teknisk supportperson till Congrid Oy.

Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Congrid Oy.
JOB DUTIES
I denna position kommer du att arbeta som tekniskt stöd för försäljningen. Du kommer att betjäna Congrid Oy:s kunder och lösa deras problem med hjälp av deras produkter. Du hjälper kunderna att använda produkterna samtidigt som du bygger du upp kundrelationerna. Du arbetar även med merförsäljning.

Dina arbetsuppgifter innebär att:
* Arbeta som tekniskt stöd
* Arbeta med lösningsinriktad produktanvändning och lösa kundernas problem
* Bygga upp kundrelationerna
* Arbeta med merförsäljning

Positionen erbjuder dig en möjlighet att bli en specialist inom området och att vara bland de första som digitaliserar byggprocessen.
WE ARE LOOKING FOR
Personen vi söker har en utbildning och erfarenhet inom byggbranschen, eftersom att den framgångsrika verksamheten kräver en konkret bild av branschens verksamhet. Svenska språkkunskaper är även ett krav, eftersom kunderna betjänas på svenska. Du är försäljningsinriktad, lösningsorienterad och har en bra problemlösningsförmåga. Om du dessutom vill arbeta på distans och resa inom ditt jobb, är den här positionen just för dig!

Har du:


* En utbildning och erfarenhet inom byggsektorn
* Flytande språkkunskaper i både svenska och engelska
* En försäljningsinriktad och lösningsorienterad inställning
* En bra problemlösningsförmåga


Det ses även som en fördel om du har erfarenhet av försäljning och har möjlighet till att resa inom jobbet till Sverige. Congrid Oy erbjuder också en möjlighet till arbete i Sverige.

Skicka in din ansökan så snabbt som möjligt, eftersom att vi börjar med intervjuerna så fort de rätta personerna sökt jobbet!

Övrig information;


* Start: Så fort som möjligt
* Omfattning: Heltid
* Lön: Enligt överenskommelse
* Placering: Helsingfors eller Stockholm


MER INFORMATION OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går tillwww.academicwork.fi. Du kan endast söka tjänsten genom våra hemsidor. Kom ihåg att bifoga din CV som en skild bilaga i ansökan. Sök tjänsten genom att klicka på Hae työpaikkaa nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Vi rekommenderar därmed att skicka in ansökan så snabbt som möjligt. Mera information om rekryteringsprocessen hittar du på https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på esp03@academicwork.fi under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Academic WorkärHome of the young professionals.Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vårrekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.fi .
OTHER INFORMATION
Congrid - Ohjelmistoratkaisu rakennustuotannon hallintaan
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1254279
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki