(Poistunut julkaisusta)

TEKNISK CHEF - TEKNINEN JOHTAJA
Kimitoöns kommun - Kemiönsaaren kunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2018

Vi söker vi nu en ny teknisk chef, eftersom vår nuvarande kommer att gå i pension sommaren 2019.

Som tekniska chef har du det administrativa huvudansvaret för tekniska avdelningen, fungerar som beredare och föredragande i tekniska nämnden, ansvarar för uppgörande och uppföljning av budget och utvecklar kommunens tekniska tjänster i samarbete med personalen och användarna. Din uppgift är att arbeta för att skapa och upprätthålla en för kommuninvånarna trygg och trivsam arbets-, boende-, fritids- och trafikmiljö. Som teknisk chef ingår du i kommunens ledningsgrupp. 

Behörighetskraven för tjänsten som teknisk chef är lämplig högskoleexamen eller annan lämplig examen.

Vi förväntar oss att du har kännedom om kommunalförvaltning och erfarenhet av ledningsuppdrag inom den tekniska branschen, samt du kommer väl till rätta på svenska och finska i både tal och skrift. Erfarenhet och insikt i fastighets ärenden, fastighetsteknik, samhällsplanering, samhällsinfra och tillsynsärenden är meriterande. Vi jobbar i en tvåspråkig omgivning och förväntar oss att du kommer väl till rätta på svenska och finska i både tal och skrift.

För att sköta tjänsten framgångsrikt behövs följande egenskaper: 
– Gott ledarskap och erfarenhet av förändringsledarskap
– Förmåga att organisera och planera tekniska avdelningens arbeten
– strategiskt och helhetsinriktat arbetsgrepp

– god social kompetens och förmåga att jobba effektivt med många intressenter och förstå deras behov

För tjänsten tillämpas en prövotid på fyra månader och den valda ska uppvisa ett av företagshälsovården utfärdat godtagbart läkarintyg över sitt hälsotillstånd. Lönen bestäms enligt lönepolitiken för kommunens ledningsgrupp, den sökande kan framföra egna önskemål. Tjänsten tillträds enligt överenskommelse i maj 2019.

Välkommen med din ansökan. Skicka in din ansökan bestående av CV och personligt brev via mercuriurval.fi (Ref.nr FI-13104) senast 29 oktober 2018. Närmare information ger konsult Marcus Jensén tfn 040 551 7741, marcus.jensen@mercuriurval.com.

Kimitoöns kommun är en rökfri arbetsplats.

www.kimitoon.fi