(Poistunut julkaisusta)

Teknisiä tarkastajia Pohjola Vakuutukselle Ouluun
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2019

Pohjola Vakuutus on osa OP finanssiryhmää ja tarjoaa monipuolisia vakuutuspalveluita niin henkilö- kuin yritysasiakkaillekin. Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n ja Pohjolan toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta.


Haemme nyt Opsetin kautta Pohjola Vakuutuksen rakennusvahinkojen tiimiin teknisiä tarkastajia syyskuun 2020 loppuun asti kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen.


Teknisenä tarkastajana työskentelet osana Oulun 19 hengen palvelutiimiä, jonka tehtävänä on rakennusvahinkojen monimuotoinen haltuunotto ja käsittely eri kanavissa. Teet aktiivista yhteistyötä mm. vahinkotarkastajien sekä erilaisten sidosryhmien kanssa ja tuotat erinomaista palvelua asiakkaiden suuntaan. Työvälineinä käytössäsi ovat puhelin, sähköposti sekä erilaiset Pohjolan vahinkojärjestelmät. Teknisenä tarkastajana teet myös itsenäisesti korvauspäätöksiä.


Tehtävä sopii erityisesti rakennusalaa tuntevalle osaajalle. Kokemus esimerkiksi korjausrakentamisesta tai kustannuslaskennasta on tässä tehtävässä eduksi. Asiakkaiden auttaminen on lähellä sydäntäsi, sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, sekä käytät näppärästi eri tietojärjestelmiä. Uusien asioiden oppiminen, aktiivinen työote ja kokonaisuuksien hallitseminen ovat tässä tehtävässä plussaa.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, kokoaikaisen työn ajalle 25.11.2019 – 30.9.2020. Työaika sijoittuu arkipäiville joustavasti klo 8-18 väliselle ajalle. Työpiste sijaitsee Hiirosessa.


Kiinnostuitko?


Jätä hakemuksesi pikaisesti oheisen linkin kautta, niin otamme sinuun yhteyttä!


Hakulinkki: https://opset.fi/tyopaikka/teknisia-tarkastajia-pohjola-vakuutukselle-ouluun


Tehtävään valituille henkilöille teetetään finanssialan taustatarkistukset: luottotiedot ja huumausainetesti.


Vuonna 2001 perustettu Opset on OP:n ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä laadukkailla ja kustannustehokkailla asiakas- ja asiantuntijapalveluilla.


Opset on vakavarainen ja kotimainen yritys. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 42,5 miljoonaa euroa. Joukoissamme työskentelee 1 000 osaajaa ympäri Suomen. Toimintakenttinä ovat esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, erilaiset back office -tehtävät, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena.


Opsetin toimipisteet sijaitsevat kuudella paikkakunnalla: Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa, Oulussa, sekä Vaasassa.


Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia.