(Poistunut julkaisusta)

Teknisiä tarkastajia OP:n rakennusvahinkojen tiimiin Ouluun
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2018

Oletko palveluhenkinen rakennusalan osaaja? Työntekijänä aktiivinen ja koet asiakkaiden auttamisen tärkeäksi osaksi työtehtävääsi? Omaatko myös hyvät vuorovaikutus- ja tietojärjestelmätaidot sekä omaksut nopeasti uusia asioita? Mikäli vastasit kyllä, haluamme Sinut mukaan joukkueeseemme! 


Haemme kokoaikaisia teknisiä tarkastajia OP Vakuutuksen henkilö- ja yritysasiakkaiden rakennusvahinkojen tiimiin Ouluun.  


Teknisen tarkastajan tehtävässä työskentelet OP Vakuutuksen henkilö- ja yritysasiakkaiden rakennusvahinkojen tiimissä yhteistyössä asiakkaiden, kumppaneiden sekä vahinkotarkastajien kanssa.


Tehtäviisi kuuluvat asiakaspalvelu, uusien vahinkojen haltuunotto sekä vahinkojen monimuotoinen käsittely eri kanavien kautta. Teknisenä tarkastajana teet itsenäisesti korvauspäätöksiä. 


Toivomme sinulta jo jonkin verran rakennusalan osaamista ja rakennustekniikan ymmärrystä.  Olet asiakaspalveluntilanteiden taitaja ja omaat loistavan asenteen. Kohtaat asiakkaan ammattitaidolla ja rauhallisesti, vaikka käsittelet vaikeitakin asioita.


Työt alkavat 3.12.2018 ja määräaikainen vuokratyösuhde 30.9.2019 asti solmitaan Opset Oy:n kanssa.

Miltä kuulosti?


Jos Sinulla on mielessä kysymyksiä, voit tavoitella Krista Merikantoa numerosta p. 040 585 7960 ti 6.11. klo 13­-15 ja ke 7.11. klo 13-15.


Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=29141&jc=1

Lähetäthän hakemuksesi linkin kautta mahdollisimman pian viimeistään 14.11.2018. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla.


Käy katsomassa mitä työntekijämme kertovat Opsetilla työskentelystä https://www.youtube.com/watch?v=ytywWfSWZc0


Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.Vuonna 2001 perustettu Opset on OPn ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä laadukkailla ja kustannustehokkailla asiakas- ja asiantuntijapalveluilla. Opset on vakavarainen, täysin kotimainen yritys. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli lähes 34 miljoonaa euroa.


Meillä Opsetilla on osuvimmat osaajat. Joukoissamme työskenteleekin jo yli 1 000 alansa ammattilaista toimintakenttinään esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena.


Toimimme Suomessa 6 pääpaikkakunnalla ja useilla muilla alueilla. Varsinaiset toimipisteemme ovat Helsingissä, Tampereella ja Kuopiossa.


Opset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys ja noudatamme alan reiluja käytäntöjä