(Poistunut julkaisusta)

Teknisiä tarkastajia OP Vakuutuksen tiimiin Ouluun
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.10.2018

Oletko opiskeluissa jo pikkuhiljaa loppusuoralla tai jo valmistunut rakennusalan ammattilainen? Työntekijänä aktiivinen ja koet asiakkaiden auttamisen tärkeäksi osaksi työtehtävääsi? Omaatko myös hyvät vuorovaikutus- ja tietojärjestelmätaidot sekä omaksut nopeasti uusia asioita? Mikäli tunnistit itsesi, saatat olla etsimämme hyvä tyyppi.


Haemme osa-aikaisia teknisiä tarkastajia OP Vakuutuksen tiimiin Ouluun. Työsuhde alkaa 3.12.2018 ja on määräaikainen 31.8.2019 asti.


Tehtävät


Työskentelet OP Vakuutuksen henkilö- ja yritysasiakkaiden rakennusvahinkojen tiimissä yhteistyössä asiakkaiden, kumppaneiden sekä vahinkotarkastajien kanssa. Tiimissä työskentelee mukavaa ja reipasta porukkaa, hyvässä yhteishengessä.


Tehtäviisi kuuluvat asiakaspalvelu, uusien vahinkojen haltuunotto sekä vahinkojen monimuotoinen käsittely eri kanavien kautta. Teknisenä tarkastajana teet itsenäisesti korvauspäätöksiä. 


Odotamme


Sinulla on jo jonkin verran rakennusalan osaamista ja rakennustekniikan ymmärrystä. Olet asiakaspalveluntilanteiden taitaja ja omaat loistavan asenteen. Kohtaat asiakkaan ammattitaidolla ja rauhallisesti vaikka käsittelet vaikeitakin asioita.


Huomioithan, että vakuutus- ja pankkialalla työskenteleviltä edellytetään erityistä luottamusta, joten luottotietojesi tulee olla kunnossa.


Tarjoamme


Työsuhde alkaa 3.12.2018 ja on määräaikainen 31.8.2019 saakka. Työskentelet Opsetin kautta OP Vakuutuksessa osa-aikaisesti vähintään 20h/viikossa.


Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta tai sähköpostitse krista.merikanto@op.fi viimeistään 13.11.2018. Haethan tehtävää kuitenkin pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajalla.


Lisätietoja tehtävästä saat palvelupäällikkö Krista Merikannolta p. 040 585 7960.

Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=29084&jc=1


Vuonna 2001 perustettu Opset on OPn ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä laadukkailla ja kustannustehokkailla asiakas- ja asiantuntijapalveluilla. Opset on vakavarainen, täysin kotimainen yritys. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli lähes 34 miljoonaa euroa.


Meillä Opsetilla on osuvimmat osaajat. Joukoissamme työskenteleekin jo yli 1 000 alansa ammattilaista toimintakenttinään esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena.


Toimimme Suomessa 6 pääpaikkakunnalla ja useilla muilla alueilla. Varsinaiset toimipisteemme ovat Helsingissä, Tampereella ja Kuopiossa.


Opset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys ja noudatamme alan reiluja käytäntöjä.