(Poistunut julkaisusta)

Teknisiä projekti- ja palvelupäälliköitä Helsinkiin
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.12.2018

Haemme integraatio- ja API-liiketoimintaan

Teknisiä projekti- ja palvelupäälliköitä Helsinkiin

Digian integraatio- ja API-liiketoiminta kasvaa ja kehittyy jatkuvasti. Olemme Suomen johtava integraatiotalo. Käynnissä olevissa ja alkavissa asiakkuuksissa ja projekteissa on kasvun myötä tarvetta myös uusille projekti- ja palveluhallinnan ammattilaisille.

Tehtävissäsi vastaat siitä, että projektit ja palvelut hoidetaan asetettujen tavoitteiden ja sopimusten mukaan. Tunnistat asiakkaiden tarpeet ja autat löytämään moderneja integraatioratkaisuja asiantuntijatiimisi kanssa. Toimit läheisessä yhteistyössä asiakkaan kanssa ja kehität aktiivisesti Digian ja asiakkaan toimintamalleja. Huolehdit, että tekijöillä on hyvä tekemisen meininki, asiakas on tilanteen tasalla ja työt sujuvat kaikin puolin jouhevasti. Varmistat asianmukaisen raportoinnin, resursoinnin ja laskutuksen sujumisen.

Sinulla on runsaasti aiempaa kokemusta mieluiten integraatioiden parista - joko IT-palveluiden hallinnasta, projektien vetovastuusta tai scrum masterina toimimisesta. Tunnet ITIL-käytännöt, ketterät menetelmät ja DevOps-toimintaa, ehkä jopa SIAM-hankkeita. Olet tottunut toimimaan asiakasrajapinnassa ja sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot. Pystyt käymään teknistäkin keskustelua tiimisi kanssa - olet koodannut, konfiguroinut tai testannut itsekin. Haluat oppia, miten API-hallinta tai järjestelmien siirtyminen pilveen muuttavat integraatioprojektien läpivientiä. Lue blogista lisää integraatioarkkitehtiemme ajatuksia hybridi-integraatioista ja integraatioista API-hallinnan aikakaudella.

Tukenasi ovat kokeneet ja mukavat kollegat, ammattitaitoiset esimiehet sekä tietysti ykkösluokan asiantuntijatiimit. Meille elämä on muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän kanssamme, joten saat tietenkin myös joustavat työajat, hyvät työsuhde-edut ja osaamisen kehittymismahdollisuudet. Tarkempi toimenkuvasi tulee muovautumaan kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan, joten kerro meille hakemuksessasi, millainen rooli sinua erityisesti kiinnostaa ja mitä jo osaat.

Hae 20.1.2019 mennessä! Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Liisa Onninen ja Jaana Marin vastaavat mielellään kysymyksiisi. Liisan tavoitat numerosta 046 9220056, 7.1. klo 14-15 ja 16.1. klo 13-14. Jaanan numerosta 050 4488007 10.1.2019 klo 15-16 ja 15.1.2019 klo 13-14 tai voit myös lähettää sähköpostia osoitteella etunimi.sukunimi (at) digia.com.