(Poistunut julkaisusta)

Teknisiä kyberturvallisuuden ammattilaisia
PwC Suomi

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.1.2021

Haemme tekniseen tiimimme useita kokeneita teknisen kyberturvallisuuden osaajia palvelemaan asiakkaitamme haastavissa kyberturvallisuustehtävissä. Oletko sinä valmis rakentamaan teknisestä praktiikastamme jotain ainutlaatuista ja työskentelemään yhdessä asiakkaidemme kanssa kohti kyberturvallisempaa yhteiskuntaa?

Tiimissämme on tarjolla seuraavat mahdollisuudet:

Teknisen kyberturvatiimin vetäjä

Vetovastuullasi olevan tiimin tehtävänä on toteuttaa teknisiä kyberturvallisuuden riskienarviointi-, testaus-, kehittämis- ja auditointipalveluita asiakkaidemme ICT- ja OT -ympäristöissä. Vastuullasi on rakentaa ja tuottaa yhdessä tiimisi kanssa tekniset kyberturvallisuuskyvykkyydet kyberturvallisuuden testaukseen ja varmistamiseen liittyen sekä osallistua myös itse toimeksiantoihin ja näin asiakkaidemme teknisen kyberturvallisuuden auditointeihin ja kehittämiseen.

Odotamme sinulta

 • erittäin vahvaa substanssiosaamista teknisen kyberturvallisuuden eri osa-alueista, tietoverkoista ja sovelluksien kyberturvallisuudesta sekä kokemusta palveluiden rakentamisesta, tuottamisesta ja kehittämisestä.

 • kokemusta palveluiden myynnistä ja projektien johtamisesta.

Seniorikonsultti teknisen kyberturvallisuuden testaamiseen ja kehittämiseen

Vastuullasi on neuvoa asiakkaitamme teknisen kyberturvallisuuden kehittämiseen liittyvissä toimeksiannoissa. Osallistut työtehtävissä asiakkaidemme ICT ja/tai OT -ympäristöjen teknisen kyberturvallisuuden kehittämiseen, testaamiseen ja varmistamiseen sekä kyberhyökkäystilanteiden selvitykseen ja ratkaisuun.

Odotamme sinulta

 • vahvaa teknistä osaamista

  • eri käyttöjärjestelmistä ja sovelluksista sekä näiden murtotestauksesta,

  • organisaatioiden kyberpuolustukseen liittyvien kontrollien osalta

  • sisäänrakennetun turvallisuuden käytännön toteuttamisesta, SecDevOpsista ja modernin tietohallinnon toimintamalleista.

 • kyberturvallisuuden testauksen liittyvien työkalujen tuntemista ja halukkuutta niiden kehittämiseen.

Manager ja seniorikonsultti teknisen kyberturvallisuuden auditointeihin ja varmistamiseen

Managerina toimit sekä projektipäällikkönä että kokeneena asiantuntijana teknisen kyberturvallisuuden auditointeihin ja varmistamiseen liittyvissä toimeksiannoissamme ja osallistut myös palveluidemme myyntiin. Seniorikonsulttina olet auditoinneissa ja varmistamiseen liittyvissä toimeksiannoissa mukana kokeneena asiantuntijana.

Odotamme sinulta

 • Vahvaa kokemusta teknisen kyberturvallisuuden auditointi- ja varmistuspalveluista sekä kyberhyökkäyksien torjunnasta ja niiden ratkaisusta,

 • Ymmärrystä teknisen kyberturvallisuuden auditointien sielunelämästä, tietoverkkojen- ja palveluiden tyypillisimmistä haavoittuvuuksista ja väärinkonfiguraatiotoista ja käytännön toiminnasta näiden audiointien ja varmistamisen osalta.

 • Eduksesi on myös sisäisen tarkastuksen tuntemus sekä aiempi kaupallinen kokemus vastaavien palveluiden osalta.

Kaikissa rooleissa menestyminen edellyttää:

 • Sujuvaa suomen ja englannin, sekä suullista että kirjallista kielitaitoa.

 • Kokemusta konsultoinnista, erityisesti Big4-yrityksistä tai alan johtavista kyberturvallisuusyhtiöistä tai vastaavista tehtävistä 2 - 5 vuoden ajalta

 • Vastuuntuntoista laatuun perustuvaa otetta, joustavaa asennetta ja intoa jatkuvaan oppimiseen ja kehittymiseen.

 • Arvostamme korkeakoulututkintoa kuten diplomi-insinöörin, tietojärjestelmätieteen tai kyberturvallisuusalan maisterin tutkintoa.

 • Tiiminvetäjältä ja manager-roolin osalta toivomme valmentavaa johtamistyyliä.

 • Yhtä tai useampaa seuraavista sertifioinneista: Certified Ethical Hacker (CEH), OSCP, OSWE, OSEP, GWAPT, GCIA, GCPN, GCFE, GCFA, GCTI, GEVA, GPEN tai GRID

Mitä tarjoamme?

Tukenasi toimii PwC:n huippuosaajien verkosto sekä olemassa oleva PwC:n kyberturvallisuus & tietosuojatiimi. Olemme osa maailmanlaajuista PwC-ketjua, joka tarjoaa uramahdollisuuksia ja hyvät edellytykset ammatilliseen ja henkilökohtaiseen kehittymiseen. Voit osallistua meillä edellä mainittujen tehtävien lisäksi myös tilanteen mukaan muun muassa hallinnollisen kyber/tietoturvallisuuden kehittämiseen liittyviin projekteihin, sisäisen tarkastuksen toimeksiantoihin sekä yritysjärjestelyihin liittyviin kyberturvallisuutta koskeviin tehtäviin.

Meille henkilöstö on ykkönen, josta kertoo se, että meidät on valittu Suomen parhaiden työpaikkojen joukkoon Great Place to Work -listauksessa vuonna 2019. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin esimerkiksi liikuntaan ja terveydenhuoltoon liittyvien henkilöstöetujen kautta.

Kiinnostuitko?

Lähetä meille CV:si sekä hakemuksesi viimeistään 14.2.2021 mennessä. Kerrothan hakemuksessasi mihin rooleistamme se on kohdistettu. Lisätietoja tehtävästä antaa Anne Hintzell (p. 020 787 7148), Timo Takalo (p. 020 787 7489) ja Jani Arnell (p. 020 787 8844) Tehtävät täytetään heti sopivien kykyjen löydyttyä, joten toimithan nopeasti.