(Poistunut julkaisusta)

Teknisiä kiinteistönhoitajia
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2020

Haemme ammattitaitoisia TEKNISIÄ KIINTEISTÖNHOITAJIA kokoaikaiseen työsuhteen Salon ja Lohjan alueelle.


ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistönhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.


Työssäsi kiinteistönhoitajana huolehdit asiakaskohteidemme erilaisista kiinteistönhuollon tehtävistä, kuten huoltokirjojen ylläpidosta, ulkoalueiden hoidosta, teknisten järjestelmien käytöstä ja huollosta. Työtä tehdään viikon jokaisena päivänä klo 06 – 15.00 välillä. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.


Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla vähintään 3 vuoden työkokemusta teknisen kiinteistönhoitajan tehtävistä sekä kiinteistönhoitajan perustutkinto. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, joustavuutta ja oman työn organisointikykyä. Tehtävässä edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa, B-ajokorttia, sekä ajantasaiset tietotekniset taidot. 

Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Me ISS Palveluilla haluamme tarjota mahdollisuuden henkilökohtaiseen urakehitykseen huomioimalla myös elämäntilanteesi. Olemme tehneet tänä vuonna digiloikan perehdytys- ja koulutuspolkuihimme, käy lukemassa lisää täältä. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Kiinnostaako, minkälaista kiinteistönhoitajan työ on ISS Palveluilla? Voit käydä lukemassa siitä lisää digilehdestämme työntekijämme Aleksin kertomana täältä.


Tuntuuko tehtävä omalta? Hae tehtävään täyttämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta 22.11.2020 mennessä. 


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -