(Poistunut julkaisusta)

Teknisiä Kiinteistönhoitajia pääkaupunkiseudulle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2018
Hihat heilumaan hyvässä jengissä!

Haemme nyt TEKNISIÄ KIINTEISTÖNHOITAJIA PÄÄKAUPUNKISEUDULLE.

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on kiinteistöhuollossamme varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö.
Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.

Tehtäviisi kuuluu asiakaskohteidemme laadukas kiinteistöjen ylläpito. Vastuualueesi on teknisesti vaativien kiinteistöjen ylläpito- ja huoltotyöt, pienkorjaus- ja asennustyöt mukaan lukien ulkoalueiden hoitotyöt. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen, työajan ollessa pääsääntöisesti arkisin klo 7 - 16 välillä. Tämän lisäksi tehtävään sisältyy myös päivystysvalmius.

Tehtävän hoitaminen edellyttää vankkaa ja monipuolista osaamista kiinteistön ylläpidon tehtävistä. Parhaat valmiudet tehtävän menestykselliseen hoitamiseen on henkilöllä, jolla on alan soveltuva ammatillinen koulutus ja kokemusta kiinteistöalan tehtävistä teknisistä liike-/toimitilakohteista vähintään viiden vuoden ajalta. Osaat organisoida oman työsi ja kannat siitä vastuun. Huoltokirjat ovat sinulle tuttuja ja palvelet asiakkaita sujuvalla suomen kielellä. Tehtävän hoidossa tarvitset B-luokan ajokortin.

ISS:llä saat mukavan palkan ja hyvät työsuhde-edut menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 9.5.2018.


- ISS on savuton työpaikka -