(Poistunut julkaisusta)

Teknisiä asiantuntijoita, kokoaikainen ja osa-aikainen, Leanheat Oy, Helsinki
Leanheat Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2019

Oletko kiinnostunut laajentamaan osaamistasi energia-alalla? Onko ongelmanratkaisu sinulle luontaista? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme tekninen asiantuntija!

 

Etsimme sinua 

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme Leanheat Oy:lle teknisiä asiantuntijoita 9 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Haemme henkilöitä sekä osa- että kokoaikaiseen työsuhteeseen. Tulet työllistymään Studentworkin kautta.

Tehtävässä toimit Leanheatin asiakkaiden teknisenä tukena. Seuraat kiinteistöjen toimintaan liittyvää dataa reagoiden ennaltaehkäisevästi poikkeamiin ja ongelmatilanteisiin. Päätehtäviisi kuuluu teknisten ongelmien ratkaiseminen itsenäisesti alusta loppuun saakka tarjoten asiakkaille parasta mahdollista palvelua. Olet päivittäisessä yhteistyössä eri sidosryhmien kuten huoltoyhtiöiden, isännöitsijöiden ja kiinteistönomistajien kanssa. Pääset työskentelemään osana Leanheatin teknistä tiimiä, jossa toimitaan tiiviissä yhteistyössä toinen toistaan tukien. Saat erinomaista työkokemusta nopeasti kasvavassa, kansainvälisille markkinoille laajentuvassa yrityksessä, jossa töitä tehdään tosissaan, tavoitteellisesti, hyvällä mielellä ja äärimmäisen suurella sydämellä.

Leanheat on suomalainen teknologiayritys, jonka tekoälyä hyödyntävä IoT-ratkaisu valvoo, ohjaa ja optimoi kaukolämmitteisten rakennusten lämpötilaa ja kosteutta. Leanheatin ratkaisut lisäävät merkittävästi kiinteistöjen energiatehokuutta, tehostaa kaukolämpöyhtiöiden toimintaa ja luo asukkaille terveellisemmän sisäilmaston. Vuoden 2018 loppuun mennessä Leanheat oli asennettu jo 100 000 asuntoon ympäri maailmaa, ja tavoitteena on miljoona asuntoa vuoteen 2022 mennessä. Yritys kansainvälistyy voimakkaasti ja toimii tällä hetkellä Suomessa, Kiinassa, Tanskassa, Puolassa, Ruotsissa, Norjassa ja Saksassa. Tanskalainen Danfoss on toiminut strategisena kumppanina vuodesta 2016 ja nykyään Leanheat on osa Danfoss-konsernia (www.leanheat.fi).

Pääasialliset tehtävät 

 • Vikatilanteiden ratkaiseminen
 • Tekninen tuki puhelimitse ja sähköpostitse
 • Sidosryhmätyöskentely huoltoyhtiöiden, isännöitsijöiden ja kiinteistönomistajien kanssa

Odotamme sinulta 

 • Olet jo valmistunut tai opiskelet työtehtävään soveltuvaa tutkintoa kuten insinööri tai diplomi-insinööri (LVI-, energia- tai sähkötekniikka)
 • Analyyttista ajattelua ja ongelmanratkaisutaitoja
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja kiinnostusta työskennellä asiakasrajapinnassa; haluat ymmärtää ja täyttää asiakkaan odotukset
 • Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa
 • Aikaisempi työkokemus LVI-järjestelmien, rakennusautomaation, kiinteistöjen ylläpidon tai tietoliikennetekniikan parista katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden

 • Monipuolisiin teknisen tuen tehtäviin kansainvälisessä työympäristössä
 • Kerryttää arvokasta työkokemusta ja kehittää asiantuntijuuttasi
 • Päästä osaksi vaativaa, mutta todella kannustavaa työkulttuuria

Hae tehtävään heti!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän CV:si ja hakemuksesi mahdollisimman pian! Viimeinen hakupäivä on 28.7.2019. Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse ja hoidamme kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut asiakaskasyrityksen puolesta. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Juho Luukkainen.

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.