(Poistunut julkaisusta)

Teknisen tuen päällikkö
Stara

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2018

Olemme luotettava ja sitoutunut kaupungin oma palveluntuottaja. Inspiroiva tehtävämme on rakentaa ja hoitaa Helsinkiä, Suomen pääkaupunkia. Haluamme kehittyä työssämme jatkuvasti.

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen päällikköä rakennustekniikan tekniseen tukeen. Tule pitämään kanssamme huolta kaupungin rakennuskannasta!

Rakentajamme ovat erikoistuneet julkisten tilojen käytönaikaiseen uudis- ja korjausrakentamiseen. Osaston tekninen tuki tuottaa toiminnanohjaukseen, hankintoihin, sopimuksiin, laatuun, kustannuslaskentaan ja työturvallisuuteen sekä koulutukseen liittyviä palveluja. Työpisteesi sijaitsee Toukolassa.

Mitä teet?

Johdat ja kehität rakennustekniikan teknistä tukea. Esimiehenä koordinoit töitä, huolehdit työntekijöidesi osaamisen kehittämisestä ja kehität sidosryhmäyhteistyötä.

Kuka olet?

Sinulla on tehtävään soveltuva alempi korkeakoulututkinto. Hallitset hankinta-, tilaajavastuu- ja laatuasiat sekä muut rakentamisprosessin ulottuvuudet. Sinulla on myös kokemusta ihmisten johtamisesta.

Eduksesi luetaan alan toiminnanohjaus-, kustannus- ja projektinhallintaohjelmistojen (mm. JCAD, PlanMan ja SAP) osaaminen.

Mitä Stara tarjoaa sinulle?

Tarjoamme kiinnostavan tehtävän Helsingin omassa palvelutuotannossa. Me teemme Helsingistä yhä toimivamman ja viihtyisämmän. Luomme myös reilumpaa maailmaa, sillä harmaan talouden torjunta, eettiset hankinnat ja ympäristöstä huolehtiminen ovat työmme arkea. 

Starassa on tilaa kasvaa ja kehittyä.  Tuemme henkilöstömme osaamista uran kaikissa vaiheissa. Olemme koulutusmyönteinen talo, joka pitää huolta työntekijöistään.

Työturvallisuus on tärkeä osa toimintaamme. Tavoitteemme on aina nolla tapaturmaa.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönjohtaja Kari Haapaniemi 8.10. klo 13 -14, 10.10. klo 9-10 ja 15.10. klo 15-16. Täytä hakemuksesi palkkatoivomuksen kera 17.10. klo 16 mennessä Helsingin kaupungin rekrytointipalvelun sivulla www.helsinkirekry.fi, työavain on 43-52-18

Lisätiedot: yksikönjohtaja Kari Haapaniemi, puh. 09 310 39630, kari.haapaniemi@hel.fi