(Poistunut julkaisusta)

Teknisen tuen asiakaspalvelijoita
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.5.2019

Oletko asiakaspalvelun ammattilainen? Sinulta löytyy myös jonkin verran tietotekniikan teknistä osaamista ja haluat yhdistää nämä taidot?

Haemme nyt TEKNISEN TUEN ASIAKASPALVELIJOITA Helsinkiin.

Työssä pääset auttamaan asiakkaita heidän päivittäisessä käytössään olevien laitteiden käytössä sekä ratkomaan älylaitteiden käyttöön liittyviä teknisiä ongelmia suomeksi ja englanniksi. Työajat sijoittuvat ma - pe klo 08 - 20.00 välille. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen ja työ alkaa sopimuksen mukaan kesäkuussa tai elokuussa.

Odotamme sinulta aiempaa asiakaspalvelukokemusta kasvokkain tai puhelimitse sekä kiinnostusta teknisiin laitteisiin (puhelimet, tabletit, tietokoneet). Tehtävässä vaaditaan erinomaista suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Toivomme sinun olevan iloisella ja positiivisella asenteella varustettu oma-aloitteinen ja itsenäinen työskentelijä. Loistavat vuorovaikutustaidot sekä oppimishalu ovat merkittävässä asemassa työssä menestymisen kannalta.

Tarjoamme sinulle työn tunnetun kansainvälisen teknologiabrändin parista. Tehtävässä on hyvä kiinteä kuukausipalkka sekä motivoiva bonusmalli. Lisäksi käytössäsi on erinomaiset henkilöstoedut, kuten kuntosalin vapaa käyttö, hedelmätarjoilu pari kertaa viikossa, lounas-, työmatka-, sekä liikunta- ja kulttuurietu.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten jos kiinnostuit täytä hakemuksesi mahdollisimman pian tai viimeistään 2.6.2019 oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.personalhuset.fi.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.