Teknisen tuen asiakaspalvelija
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.8.2020

Oletko asiakaspalvelun ammattilainen ja palveletko asiakkaita sujuvasti myös englanniksi? Löytyisikö sinulta myös jonkin verran tietoteknistä osaamista? Voit olla etsimämme henkilö!

Haemme nyt asiakkaallemme TEKNISEN TUEN ASIAKASPALVELIJAA Helsingin Pasilaan.

Työssä pääset auttamaan asiakkaita heidän päivittäisessä käytössään olevien laitteiden käytössä sekä ratkomaan älylaitteiden käyttöön liittyviä teknisiä ongelmia suomeksi sekä englanniksi call center -ympäristössä. Työajat sijoittuvat arkisin klo 8-20 välille. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen ja työ alkaa 21.8.2020.

Odotamme sinulta aiempaa asiakaspalvelukokemusta kasvokkain tai puhelimitse sekä kiinnostusta teknisiin laitteisiin, kuten puhelimiin, tabletteihin ja tietokoneisiin. Toivomme sinun olevan aktiivisella ja positiivisella asenteella varustettu, oma-aloitteinen ja itsenäinen työskentelijä. Loistavat vuorovaikutustaidot sekä oppimishalu ovat merkittävässä asemassa tässä työssä menestymisen kannalta.

Tarjoamme sinulle työn tunnetun kansainvälisen teknologiabrändin parista. Tehtävässä on kiinteä kuukausipalkka sekä asiakkaamme motivoiva bonusmalli. Lisäksi käytössäsi ovat erinomaiset henkilöstoedut, kuten kuntosalin vapaa käyttö, lounas-, työmatka-, sekä liikunta- ja kulttuurietu.

Voisiko tämä olla uusi työpaikkasi? Kuulemme mieluusti lisää sinusta ja osaamisestasi! Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta. Jos sinulla heräsi kysyttävää, olethan yhteydessä Monia Pölläseen, 050 592 8816 / monia.pollanen@personalhuset.fi

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1374607
  • Tehtäväalue: Muu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 18.8.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Helsinki