Teknisen tuen asiakaspalvelija
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2019
Onko sinulla asiakaspalvelusta vahva tausta? Oletko kunnianhimoinen ja kykenevä huolehtimaan itsenäisesti tehtäviäsi? Etsimme nyt Netsin teknisen tuki- ja kauppiaispalveluun asiakaspalvelun asiantuntijoita! Tämä on erinomainen tilaisuus työskennellä kansainvälisessä yrityksessä, jossa on energinen ja nopeatempoinen tiimi. Jos tämä kiinnostaisi sinua, lue lisää alta ja hae tehtävää jo tänään!
KUVAUS
Haemme kahta henkilöä Netsin teknisen tukeen ja kauppiaispalveluihin! Tehtäviisi kuuluu antaa asiakkaille neuvoja ja ohjeita palveluista, joita yritys tarjoaa. Työskentelet osana tiimiä, joka vastaa korttipäätteiden teknisestä tuesta asiakkaille Suomessa. Tehtävä on täydellinen sinulle, joka olet organisoitu ja suhtaudut haasteisiin positiivisesti.

Tarjoamme


* Mahdollisuuden päästä kehittämään asiakaspalvelutaitojasi kansainvälisessä yrityksessä, missä sinä ja tiimisi tulette työskentelemään yhdessä kohti kunnianhimoisia tavoitteita


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Asiakaspalvelu puhelimitse, sähköpostitse ja chat-palvelussa maksupäätteisiin liittyviin teknispainoitteisiin kysymyksiin
* Myöhemmässä vaiheessa kauppiaiden tilityksiin ja raportointiin liittyvä asiakaspalvelu


Työajat sijoittuvat ma-pe klo 8-18 ja osittaisia viikonloppuvuoroja voi olla noin kerran kuukaudessa.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään sopiva koulutus (AMK/Yliopisto)
* Aikaisempaa kokemusta teknispainotteisesta asiakaspalvelutyöstä
* Järjestelmällinen ja organisoitu työote
* Positiivinen asenne ja kyky työskennellä tiimissä
* Hyvä paineensietokyky
* Hyvä suomen ja englannin kielen taito


Eduksi katsotaan hyvä ruotsin kielen taito, aikaisempi kokemus asiakaspalvelusta puhelimitse sekä tekninen orientoituminen!

Muuta tietoa


* Aloitus: Elo-/syyskuun vaihteessa
* Kesto: Määräaikainen, 18 kk (helmikuu 2021)
* Sijainti: Teollisuuskatu 21, Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Netsin puolesta ja kaikki tehtävään liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Nets Denmark A/S, Finnish Branch on osakeyhtiö, jonka tuotteita ovat erilaiset korttimaksamisen palvelut. Yritys tarjoaa maksamisen ratkaisuja pankeille, kaupoille ja yrityksille. Nets on osa tanskalaista Nets Holding A/S-konsernia, jolla on toimintaa 12 maassa. Lue lisää yrityksen kotisivuilta www.nets.fi.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1282076
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki