(Poistunut julkaisusta)

Teknisen tietoturvan jedimestari
Aktia Pankki Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2019

Aktian CISO-toimiston tehtävänä on luoda osallistava tietoturvakulttuuri, joka mahdollistaa pankin liiketoimintastrategian toteutumisen. Haemme nyt CISO-toimistoon vakituiseen työsuhteeseen teknisen tietoturvan jedimestaria auttamaan meitä tavoitteemme saavuttamisessa.

Tehtäväkuvaus ja vastuualueet

Vastaat teknisten tietoturvaratkaisujen suunnittelusta, toteutuksesta, ohjauksesta ja jalkautuksesta sekä tietoturvahäiriöiden selvittämisestä yhdessä oman sovelluskehityksen, palvelutuotannon, palvelutoimittajien sekä muiden palveluista vastaavien kanssa.

Tehtäviisi kuuluvat myös tietoturvallisuuden tarkastus- ja arviointitehtävät sekä näihin liittyvät kehittämis- ja ohjaustehtävät. Osallistut tietoturvaan liittyvien häiriöiden hallintaprosessin ja palvelujen tietoturvavalvonnan kehittämiseen, uhkatiedon analysointiin sekä tilannekuvan kehittämiseen.

Toivottu osaaminen

Odotamme hakijalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai muutoin osoitettuja vastaavia tietoja ja taitoja. Edellytämme hakijalta vahvaa kokemusta teknisestä tietoturvasta, sen hallintaan liittyvistä kehittämistehtävistä tietojärjestelmäympäristöissä sekä projektinhallintamenetelmien tuntemusta (ml. ketterät menetelmät). Haavoittuvuuksien hallinta, haavoittuvuus- ja penetraatiotestausten toteuttaminen sekä tulosten käsittely ja analysointi, uhkatietojen käsittely sekä tietoturvan tilannekuvan rakentaminen ovat sinulle jo entuudestaan tuttuja tehtäviä. Uusien teknisten uhkien tunnistaminen ja niiltä suojautuminen riskitietoisesti on lähellä sydäntäsi.

Luemme eduksi muun tietoturvaan liittyvän tietämyksen ja kokemuksen mm. SIEM, SOC, lokienhallinta ja tietosuojan tuntemuksen. Arvostamme hands-on-kokemusta pilvipalvelujen teknologioista ja niiden tietoturvasta sekä tietoturvallisesta sovelluskehityksestä.

Toivomme sinulta käytännönläheistä, ratkaisukeskeistä, oma-aloitteista ja itsenäisen aktiivista työskentelytapaa. Tehtävässä tarvitaan vahvaa visionääristä kehittämisotetta, kykyä laajojen kokonaisuuksien hahmottamiseen, liiketoimintalähtöistä ajattelutapaa, can do -asennetta sekä valmiutta toimia tavoitteellisesti eri sidosryhmien kanssa.

Tarjoamme haasteellisia työtehtäviä monipuolisessa järjestelmäympäristössä ja hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamista ammattitaitoisen ja kannustavan tiimin tuella. Koulutukset, joustavat työajat, etätyömahdollisuudet, liikunta- ja kulttuuriedut, lounasetu ja muut finanssialan normaalit työsuhde-edut kuuluvat luonnollisesti mukaan pakettiin. Työ on monipuolista ja tarjoaa kokeneimmallekin osaajalle haasteellisen tehtäväkentän vuosienkin kuluttua.

Yhteystiedot

Jos saimme kiinnostuksesi heräämään ja haluaisit olla mukana rakentamassa Aktiasta vieläkin parempaa pankkia, niin hae tehtävään 31.12.2019 mennessä. Jos sinulle nousi mieleen kysymyksiä itse tehtävästä tai Aktiasta työnantajana, niin ota rohkeasti yhteyttä.

Aloitamme hakemusten käsittelyn ja sopivien ehdokkaiden haastattelun jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa tietoturvajohtaja Henri Heinonen (henri.heinonen@aktia.fi, puh. 010 247 6455).