(Poistunut julkaisusta)

Teknisen myynnin osaaja
Schneider Electric

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.11.2019

Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuutta ja varmistamassa energian saatavuutta kaikille kestävällä tavalla? Me Schneider Electricillä motivoidumme juuri tästä ja kannustamme työntekijöitämme kehittämään ja tarjoamaan ratkaisuja, jotka palvelevat asiakkaittemme tarpeita parhaiten. Asiantuntijanamme olet avainasemassa, sillä olet kasvomme asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme suuntaan.

Haemme kehityshaluista TEKNISEN MYYNNIN OSAAJAA asiakasvastuulliseen myyntitehtävään osaksi Inside Sales -tiimiä.

Inside Sales -tiimin tärkein tehtävä on tiivis yhteydenpito asiakkaisiimme. Työskentelet luontevasti erilaisilla digitaalisilla työkaluilla hyödyntäen Skypeä, some-kanavia ja muita yrityksemme alustoja. Työnkuvaasi kuuluu asiakkuuksien hoito, myyntiliidien seuranta ja myyntikampanjoiden toteuttaminen. Olet aktiivisesti yhteydessä vastuuasiakkaisiin ja työskentelet monipuolisesti myynnin eri osa-alueilla. Työtä tehdään pääosin toimistolta käsin tai etänä. Tehtävä on monipuolinen ja haastaa sinut oppimaan uutta. Työpaikka voi sijaita Espoossa, Tampereella tai Jyväskylässä.

Sinusta: 

  • Sinulla voi olla tekninen tai kaupallinen tausta ja hieman kokemusta vastaavista tehtävistä.
  • Olet asiakaspalveluhenkinen ja tartut rohkeasti toimeen ottamalla yhteyttä potentiaalisiin asiakkaisiin.
  • Olet oma-aloitteinen ja motivoitunut tekemään työsi täysillä.
  • Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja teet sujuvaa yhteistyötä eri tiimien kanssa.
  • Käytät sujuvasti suomea ja englantia.

Arvostamme etenkin ymmärrystä kiinteistöautomaatiosta ja automaatiosuunnitelmien hahmottamisesta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen työtehtävän energisessä ja asiantuntevassa tiimissä alan johtavassa kansainvälisessä yrityksessä. Sinulla on mahdollisuus kehittyä myynnin parissa sekä laajentaa osaamistasi asiantuntijaverkostossamme sekä koulutusjaksoilla. Onnistumisten ja kehitystoiveittesi myötä sinulla on mahdollisuus kasvaa yrityksen sisällä yhä vaativampiin tehtäviin ja saada vastuullesi uusia mielenkiintoisia haasteita.

Kiinnostuitko? Toimi nopeasti ja täytä sähköinen hakemuksesi 2.12.2019 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimi tänään! Lisätietoja tehtävästä antaa Jan Mattsson, Head of Inside Sales, 050 385 3330.

Millaista on työskennellä Schneiderilla? Tutustu Schneiderilaisten uratarinoihin.