(Poistunut julkaisusta)

Teknisen myynnin ammattilainen, teollisuus - Oulu
Ahlsell

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2018

Erinomainen, laaja tuotevalikoima? Mielenkiintoisia, teknisiä ongelmia ratkaistavaksi? Taitavat myyjät yhdessä Suomen parhaista ja laajimmista tukkumyynnin organisaatioista? Sinä osana meidän menestystarinaamme?

 

Haemme Oulun alueelle

TEKNISEN MYYNNIN AMMATTILAISTA TEOLLISUUDEN TOIMIALALLE

vastaamaan alueen teollisuuden asiakassuhteista sekä uusasiakashankinnasta. Toimintaasi kuvaa energisyys, avoimuus ja mutkattomuus, ja olet tottunut tekijä alan asiakaskentässä tai tunnet alan tuotteita. Kannat luontevasti vastuun asiakassuhteidesi kaupallisesta kehittymisestä ja kestävyydestä.

Jos palat halusta myydä ja hoitaa asiakassuhteita asiakaslähtöisesti, hae meille. Arvostamme itsenäistä ja aktiivista otetta myyntiin, uusia ideoita, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä hyviä yhteistyötaitoja. Etsimämme henkilö on tottunut tekemään asiakaskäyntejä organisaatioiden eri tasoilla ja kykenee ratkomaan teknisiä ongelmia positiivisella otteella. Haluat löytää ratkaisut asiakkaan ongelmiin ennen kuin hän edes tietää niitä olevan.

Meillä Ahlsellilla tukkumyyjän rooli on monipuolinen ja itsenäinen teknisen myynnin rooli, jossa pääset hallitsemaan itse koko myyntiprosessia hinnoittelusta tilausten vastaanottoon ja toimitukseen asti. Pääset käyttämään teknistä, ratkaisukeskeistä osaamistasi hyödyksi ja tekemään kauppaa alueella, josta löytyy hyvin potentiaalista asiakaskuntaa. Meillä pääset osaksi ammattitaitoisinta tiimiä, jossa on hyvä henki ja saat teknisen kaupan laajimman valikoiman myytäväksi. Meillä et opi lisää vain teollisuuden tuotteista, vaan sinulla on mahdollisuus oppia tuntemaan myös sähkö-, LVI- ja kylmätoimialan tuotteita ja näin ollen myydä kokonaisvaltaisia ratkaisuja asiakkaille.

Liity osaavaan joukkoomme ja lähetä hakemuksesi tästä linkistä 25.6.2018 mennessä. Muista myös mainita palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Pohjois-Suomen teollisuuden toimialan myyntipäällikkö Juha Laukka, puh. 040 833 0702, perjantaina 08.6. klo 9-11 ja keskiviikkona 13.6. klo 9-11.

Tervetuloa Ahlsellille!

Ahlsell on Pohjoismaiden johtava tekninen tukkukauppa. Ahlsell tarjoaa ammattilaisille kaiken saman katon alta: asennustuotteita, koneita ja työkaluja sekä palveluita talotekniikkaan, teollisuuteen ja infra-rakentamiseen. Konsernin liikevaihto on noin 2,7 miljardia euroa ja työntekijöitä yhteensä noin 5100. Suomen liikevaihto oli viime vuonna noin 315 miljoonaa ja Suomessa meitä Ahlsellaisia on n. 550 henkilöä. Ahlsell listautui Tukholman pörssiin lokakuussa 2016. www.ahlsell.fi