(Poistunut julkaisusta)

Teknisen kaupan myyjä
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2020

Haemme Oulussa sijaitsevalle teknisen kaupan alan asiakkaallemme

ASIAKASPALVELIJAA / MYYJÄÄ

Kyseessä on kokopäivätyö ja työn alustava kesto on syyskuun 2020 loppuun, jatko on mahdollista. Työaika on arkisin 10-18 ja välillä töitä on myös lauantaisin. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Tehtäviin kuuluu tuotteiden myynti ja muu asiakaspalvelu tiskillä, sekä tuotteiden keräily, pakkaus ja varastonhallinta.

Toivomme sinulta ennen kaikkea hyvää asennetta työntekoon sekä asiakaspalvelutaitoja. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä, mutta tämä ei ole välttämätöntä. Toivomme, että sinulla olisi mahdollisuus työskennellä kaupassa myös kesän jälkeen.

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen työn ja kaupan alan työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen. Saat vastuuta ja pääset kartuttamaan arvokasta työkokemusta. Mikäli kaikki osuu kohdalleen puolin ja toisin, tässä piilee mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen!

Mikäli tehtävä kiinnostaa, jätä hakemuksesi Adeccon nettisivujen kautta viimeistään 21.06.2020. Toimi kuitenkin ripeästi, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa.