(Poistunut julkaisusta)

Teknisen dokumentoinnin tuki
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2020

Tarjoamme teknisen dokumentoinnin osaajalle pitkän määräaikaisen työsuhteen Eurajoella.

Teknisen dokumentoinnin tukena tehtäviisi kuuluu dokumentaation työnkulun päivitysten käsittely, dokumentoinnin laadullisen oikeellisuuden varmistaminen sekä mahdolliset korjaustoimenpiteet vastuuhenkilöiden kanssa. Vastaat tiimin dokumentoinnin aikataulusta ja koordinoinnista järjestelmistä vastaavien insinöörien kanssa. Lisäksi toimit yksikön johdon tukena organisaatioon liittyvässä raportoinnissa sekä valmistelet insinöörien ja johdon tuella käyttöönottotiimin viikottaiset raportit. Tarvittaessa luot myös erilaisia aiheeseen liittyviä presentaatioita johdon tueksi.

Menestyäksesi tässä tehtävässä sinulla tulisi olla vähintään 3 vuotta ammatillista kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä sekä hallinnollinen koulutus. Tekninen osaamistausta katsotaan eduksesi. Sinulla tulisi olla myös vahvat kommunikointitaidot suomeksi ja englanniksi ja sinun tulisi hallita erinomaisesti MS Officen ohjelmat. Työ vaatii useamman tehtävän samanaikaista suorittamista sekä kykyä huomioida yksityiskohtia. Kyseessä on pitkä määräaikainen työsuhde tammikuun 2022 loppuun asti, joten toivomme sinulta myös sitoutuneisuutta tehtävään.

Mikäli uskot olevasi oikea henkilö tähän tehtävään, jätä hakemuksesi nyt osoitteessa www.adecco.fi ja liitä mukaan englanninkielinen CV:si. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti, kun oikea henkilö on löytynyt.