(Poistunut julkaisusta)

Teknisen alan korkeakouluharjoittelijoita
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2021

Tule rakentamaan Espoota kanssamme!

Haemme korkeakouluharjoittelijoita vuodelle 2021 seuraaviin teknisen alan tehtäviin:

1 Rakennusmestari, rakennusautomaatio-, tai rakennusinsinööriharjoittelija
2 LVI-asiantuntija- tai työnjohtoharjoittelijaa
2 Sähköinsinööri- tai työnjohtoharjoittelijaa
2 Rakennusmestari/insinööri- tai LVIA-insinööriharjoittelijaa sisäilmakorjauksiin.

Harjoittelijoiden tehtävät painottuvat Espoon kaupungin omistamien kiinteistöjen vuosikorjausohjelmassa olevien töiden tilaamiseen ja valvontaan. Työ sisältää myös urakkamuotoisten töiden kilpailutusta, projektinjohtoa ja valvontaa. Työt ovat kiinteistöjen korjaus- ja muutostöitä.

Toteutamme hankkeemme suoraan omaan omistukseen, yhtiömuotoisina tai vuokrahankkeina. Käytämme hyväksemme monipuolisia hankinta- ja urakkamuotoja. Tehtävänkuvasi tarkentuu valmiuksiesi ja kokemuksesi mukaan. Työn aloitus- ja päättymisaika sovitaan yhdessä erikseen.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja merkittävän rakennusalan näköalapaikan isossa ja kehittyvässä kaupungissa sekä vakaan ja turvallisen työnantajan edut! Tarjoamme myös mahdollisuutta kouluttautua, kehittyä ja edetä suuren kiinteistönomistajan monipuolisessa organisaatiossa. Liikelaitoksemme vastaa rakennuttamisen, suunnitteluttamisen, ylläpidon ja isännöinnin toiminnoista Espoon kaupungin kiinteistöissä.

Työpaikan nimi: Tilapalvelut- liikelaitos, useita eri toimipisteitä.

Työaika: 36 h 15 min / vko

Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus
Palkka määräytyy opintojen valmiusasteen mukaan.

Kelpoisuusvaatimukset: Teknisen alan loppuvaiheen opinnot.

Arvostamme: Oma-aloitteisuutta ja hyviä tietoteknisiä taitoja.

Espoon kaupungin Tilapalvelut-liikelaitoksen tehtävänä on huolehtia kaupungin toimitilojen ja rakennusten hankkimisesta ja vuokraamisesta, ylläpidosta, korjaus-, kunnossapito- ja rakentamispalveluista, kiinteistöjen hoito- ja siivouspalveluista sekä aula- ja turvallisuuspalveluista. Liikelaitoksessamme työskentelee noin 550 ammattilaista ja liikevaihtomme on noin 245 milj. Euroa.