(Poistunut julkaisusta)

Teknisen alan harjoittelija (3 työpaikkaa)
Helsingin kaupunki / Kaupunkiympäristön toimiala

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2020

Tule tekemään näkyvää työtä kaupunkiympäristön toimialalle!

Haemme nyt alueidenkäyttö ja -valvontayksikköön teknisen alan harjoittelijoita.

Yksikkö ohjaa yleisten alueiden käyttöä kunnossapitolain mukaisen ilmoitusmenettelyn mukaisesti, vuokraamalla maa-alueita lyhytaikaisesti eri tarpeisiin ja valvomalla katutöitä koskevien määräysten sekä kiinteistöille kuuluvien kadun kunnossapitovelvoitteiden noudattamista ja luvatonta maankäyttöä.

Tehtävänäsi on joko yleisten alueiden sopimusten tai katutöitä koskevien suostumusten ja määräysten valmistelu sekä niihin liittyvä asiakaspalvelu alueidenkäyttötiimissä:

  1. Tapahtumasopimukset ja lyhytaikainen maanvuokraus (2 harjoittelijaa)
  2. Katutyöilmoituspäätökset ja tilapäiset liikennejärjestelyt (1 harjoittelija)

Tehtävässä on hyötyä opinnoista, jotka ovat teknispainotteisia (esim. maanmittaus, liikennesuunnittelu) tai liittyvät yleisesti kaupunkikehitykseen (esim. maantiede, aluetiede). Katsomme eduksi kokemuksen asiakaspalvelutehtävistä ja erilaisten tieto- ja karttajärjestelmien käyttämisestä sekä hyvät vuorovaikutus- ja ryhmätyötaidot.

Meiltä saat monipuolista työkokemusta julkiselta puolelta ja mahdollisuuden päästä tekemään merkityksellistä työtä, joka näkyy helsinkiläisten arjessa. Tukenasi on osaava, moniammatillinen työyhteisö.

Aloitus sopimuksen mukaan, mieluiten jo toukokuun alussa.