(Poistunut julkaisusta)

Tekninenmyyjä Kespet OY:lle Turkuun
Kespet Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2019

Kuvaus

Kespet Oy on suomalainen, LVI- ja teollisuuseristystuotteiden, rakennusteollisuuden ohutlevytuotteiden ja alan asennustarvikkeiden ja työkalujen kokonaisvaltaisen myynnin johtava yritys Suomessa. Toiminta alkoi Keski-Suomessa 1977 ja yritys on tänään vakavarainen, kansainvälisesti toimiva, alansa johtava yritys Suomessa. Toiminta on vahvassa kasvussa ja 2020 keväällä avataan Turkuun uusi toimipiste.

Etsimme Kespet OY:lle Turkuun teknistä myyjää.

Tehtävä on vakituinen, työsopimus solmitaan suoraan Kespet OY:n kanssa ja Adecco Finland avustaa rekrytoinnissa.

Sinä
Tulet vastaamaan uudesta myymälästä, teknisestä myynnistä ja myös uusasiakashankinnasta. Tiimi on pieni ja juuri siksi tehtävä on hyvin monipuolinen ja sopiikin parhaiten henkilölle, joka viihtyy vaihtelevissa tehtävissä.
Ihmisenä olet toimeen tarttuva, käytännönläheinen ja tekniikasta kiinnostunut. Viihdyt asiakkaiden kanssa, olet aktiivinen, huumorintajuinen, innostuva ja haluat saada tuloksia aikaiseksi. Jos olet ollut pellin tai LVI:n kanssa aikaisemmin tekemisissä, etkä vierasta varastohommiakaan, niin se on ehdottomasti etu, samoin kuin hyvät tietotekniset taidot.

Tarjoamme

Toimintamme on selkeää ja suoraa, meillä on hyvä draivi ja olemme yhdessä menossa eteenpäin. Meillä viihdytään ja vaihtuvuutemme on pieni. Turun toimintaa johdetaan Helsingistä käsin ja tuleva esimiehesi on kokenut, osaava, hyvä tyyppi. Tulet saamaan häneltä ja muulta organisaatiolta täyden tuen työllesi. Hyvä ja käytännönläheinen perehdytyksesi tullaan toteuttamaan osin Helsingin Tattarisuolla, osin Jyväskylässä.

Tuotteemme on pelti, usein hieman jalommassa muodossa. Asiakkaamme ovat eristys- ja peltisepänliikkeitä sekä lvi-, putki- ja rakennusliikkeitä. Yleensä rentoa, mukavaa ja kiireistä porukkaa. Pääset tekemään töitä heille ja heidän kanssaan.
Pääset kehittämään osaamistasi, kasvamaan tehtävän mukaan ja sinulle on tulevaisuudessa myös urakehitysmahdollisuuksia tarjolla, jos olet näyttänyt kyntesi.
Palkkasi on kiinteä kuukausipalkka
Lisätietoja tehtävästä antaa 28.-31.10 Adeccolla Tea Heinola p 0400 451 039. Hae paikkaa alla olevan linkin kautta viimeistään 12.11.2019.