(Poistunut julkaisusta)

Tekninen varaosamyyjä, Helsinki
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.4.2018Työn kuvaus:
  Etsimme globaalille asiakasyrityksellemme uutta työntekijää tekniseen varaosamyynnin positioon. Tehtävässä tulet tekemään yhteistyötä kollegoidesi kanssa, ja avustamaan myyntitiimiä päivittäisissä työtehtävissä. Jos viihdyt innovatiivisessa ja kansainvälisessä työympäristössä, tässä on hyvä uramahdollisuus kehittyä teknisissä myynnin tehtävissä. Työt on mahdollista aloittaa heti sopivan henkilön löydyttyä tehtävään ja työsuhde on määräaikainen kestäen vuoden 2018 loppuun mahdollisella työsopimuksen jatkolla. Työpisteesi sijaitsee asiakasyrityksessämme Helsingissä, ja työsuhde solmitaan valitun henkilön ja Adeccon välillä.
 
  Toivomme sinulta aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä, kuten varaosamyynnistä, sekä insinöörin tai diplomi-insinöörin koulutustaustan. Odotamme sinulta reipasta ja oma-aloitteista työotetta, sekä kykyä itsenäiseen työntekoon tiimityöskentelyn lisäksi. Työntekijänä olet määrätietoinen, sosiaalinen, ahkera ja kommunikoit sujuvasti kollegoidesi kanssa. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, sekä osaaminen ja aiempi käyttökokemusta SAP-järjestelmästä katsotaan eduksi. Myyntihenkisyys ja tekniset kompetenssit ovat tärkeitä ominaisuuksia tehtävässä suoriutumiseen.
 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän, kattavan perehdytyksen, tiimin ja esimiesten tuen, sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi teknisissä myynnin tehtävissä.

Tässä tehtävässä päävastuualueeseesi kuuluu vastuu yhtiön sisäisestä myyntityöstä, sekä avustaminen päivittäisissä teknisen myynnin tehtävissä. Työnkuvaasi kuuluvat lisäksi myyntitarjousten tekeminen, laskennallisten työkalujen käyttö, sekä raportointi. Toimit tiiviissä yhteistyössä kollegoidesi kanssa.

Haethan tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin 6.huhtikuuta mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Hae työpaikkaa klikkaamalla ”Hae tätä työpaikkaa”-painiketta. Voit rekisteröityä työnhakijaksi tekemällä joko täyden rekisteröinnin tai pikarekisteröinnin. Rekisteröinnin yhteydessä voit liittää mukaan myös hakemuksesi ja CV:si. Mikäli sinulla on kysyttävää avoinna olevasta työpaikasta, voit olla yhteydessä työpaikkailmoituksessa mainittuun Adeccon yhteyshenkilöön Noora Paakkari noora.paakkari@adecco.fi
 

Asiakkaan tehtävänimike:  Tekninen varaosamyyjä


Sijainti:  HELSINKI


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Noora Paakkari


Toimipaikka:  HELSINKI and ESPOO