(Poistunut julkaisusta)

Tekninen valvoja
Helsingin kaupungin liikennelaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2020

 

Liity joukkoomme! Haemme teknistä valvojaa vakituiseen työsuhteeseen

 

Työskentelet kolmivuorotyössä teknisen valvomomme pienessä ja tehokkaassa tiimissä yhteistyössä HKL:n muiden valvomoiden kanssa. Valvot ja ohjaat HKL:n kiinteistöjen taloteknisiä laitteita (kiinteistö- ja rakennusautomaatio), sähkönsyöttöjärjestelmiä (keskijännite- ja tasasähkökojeistot sekä muuntamot) sekä muita julkisiin tiloihin vaadittuja teknisiä järjestelmiä. Valvonta-alueellesi kuuluvat mm. metroinfra, metro- ja raitiovaunuvarikot, lauttaterminaalit sekä sähköbussien latausasemat.

Aamuvuorojen lailla yövuorot ovat työssäsi tapahtumarikkainta aikaa, kun liikenteen tauotessa suoritetaan enemmistö huoltotöistä. Öisin valvonta-alueellasi on tyypillisesti useita huoltoryhmiä samanaikaisesti, joiden työskentelyä tuet ja turvaat valvomosta käsin mm. säätelemällä metron ja raitiovaunujohtimien sähkönsyöttöä. Sinulla on keskeinen rooli myös häiriö-, poikkeus-, ja kriisitilanteissa, joissa pidät tilanteen hallinnassa yhdessä tiimisi kanssa. Toimintasi perustana on aina turvallisuuden takaaminen niin asiakkaille kuin kentällä työskentelevälle henkilöstöllemme sekä muille sidosryhmille.

 

Mitä odotamme sinulta?

Etsimme tiimiimme mukavaa ja pitkäaikaista työkaveria, joka on valmis kolmivuorotyöhön. Sinulla on soveltuva sähköalan tutkinto, esimerkiksi sähkövoimatekniikan ammatillinen perustutkinto ja vähintään 3 vuotta työkokemusta koulutusta vastaavissa tehtävissä. Sinulla on myös hyvä suomen kielen ja tyydyttävä englannin kielen taito. Tavanomaisten toimisto-ohjelmien käyttö on sinulla hyvin hallussa.

Jotta menestyt tehtävässä, olet yhteistyökykyinen, oma-aloitteinen ja omaat hyvän paineensietokyvyn. LVISA-laitteistojen ja sähkönsiirtojärjestelmien tuntemus ja sähköpätevyys 2 -tason osaaminen antavat valmiuksia tehtävän hoitamiseen, mutta eivät ole välttämättömiä.

 

Miksi HKL?

Tule osaksi mutkatonta teknisen valvomon tiimiä, jossa työ on monipuolista ja merkityksellistä! Työskentelet ammattilaisten parissa kasvavalla kaupunkiraideliikenteen alalla. Saat työhösi kattavan perehdytyksen ja kannustamme henkilöstöämme kouluttautumaan.

Kilpailukykyisen palkan lisäksi käytössäsi ovat HKL:n ja Helsingin kaupungin hyvät ison talon työsuhde-edut, kuten työsuhdematkalippu, mahdollisuus työsuhdeasuntoon ja alennuksia mm. liikunta- ja kulttuuriharrastusten parissa. Meillä viihdytään – keskimääräinen palvelussuhteemme on noin 12 vuotta.

 

Kurkista arkeemme sosiaalisessa mediassa @hklhst ja osoitteessa www.hkl.fi

 

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Pasi Lintunen Teknisen valvomon valvomomestari pasi.lintunen@hel.fi 09 310 35448 (lomalla 15.6. à)   Tenho Mynttinen Valvomoinsinööri tenho.mynttinen@hel.fi 09 310 78 486   Petri Norrena Valvomopäällikkö petri.norrena@hel.fi 09 310 35518