(Poistunut julkaisusta)

Tekninen valvoja
Helsingin kaupungin liikennelaitos -liikelaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2018

Haemme vakituiseen työsuhteeseen

TEKNISTÄ VALVOJAA 

toimimaan valvonnasta vastaavana vuorohenkilönä Herttoniemen teknisessä valvomossa.Teknisen valvojan tehtävä sijoittuu HKL:n liikennöintiyksikköön, joka vastaa metro- ja raitioliikenteen liikennöinnistä ja valvomotoiminnoista. 

Teknisen valvojan tehtäviin kuuluu HKL:n kiinteistöissä olevien teknisten järjestelmien valvominen useiden eri valvontajärjestelmien avulla, järjestelmillä operointi sekä häiriö- , poikkeus- ja kriisitilanteiden hallinta. Teknisiä järjestelmiä ovat mm. talotekniset laitteet (kiinteistö- ja rakennusautomaatio), sähkönsyöttöjärjestelmät (keskijännite- ja tasasähkökojeistot sekä muuntamot) sekä muut julkisiin kiinteistöihin/tiloihin vaaditut tekniset järjestelmät. 

Edellytämme tehtävään valittavalta sähköalan ammatillista koulutusta (sähkö- ja energiatekniikka) ja vähintään kolmen vuoden työkokemusta koulutusta vastaavista tehtävistä. Kielitaitovaatimuksena on hyvä suomen ja tyydyttävä englannin kielen taito. Tehtävässä menestyminen vaatii lisäksi yhteistyökykyä, oma-aloitteisuutta ja paineensietokykyä. LVISA-laitteistojen ja sähkönsiirtojärjestelmien tuntemus antavat valmiuksia tehtävän hoitamiseen. Tehtävään valittavalta edellytetään valmiutta jatkuvaan 3-vuorotyöhön voimassaolevan vuorojärjestelmän mukaan. 

Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä, mahdollisuuden ammattitaidon kehittämiseen sekä kilpailukykyisen palkkauksen. 

Lue lisää ja jätä hakemuksesi 20.8.2018. klo 16.00 mennessä osoitteessa www.helsinkirekry.fi. Työavain 21-41-18 ohjaa suoraan ilmoitukseen. 

Lisätietoja tehtävästä antaa valvomomestari Pasi Lintunen, p. 09 310 35448 ja valvomopäällikkö Petri Norrena, p. 09 310 35518.  

HKL - Kaupungin paras liike

 

Kun matkustat metrolla, raitiovaunulla tai Suomenlinnan lautalla, käytät joukkoliikennevälinettä, jonka liikennöinnistä vastaa Helsingin kaupungin liikennelaitos eli HKL. Palveluksessamme työskentelee yli 1000 eri alojen ammattilaista. He ajavat raitiovaunuja ja metrojunia, ohjaavat liikennettä valvomoissa, huoltavat kalustoa, ratoja ja kiinteistöjä, suunnittelevat ja toteuttavat uusia hankkeita sekä työskentelevät erilaisissa esimies- ja toimistotehtävissä.